You are to kind, learn how to say no

Helgen har varit ganska hektisk, fredag så var jag med Felle, Sandra, Frida och myy, for och bowla med alla förutom myy, slutade med en vinst för min del! ;) for sen tillbaka till myy där det var mycket skratt och väldigt fina samtalsämnen ;) for sen ut och åkte bil med felle, for sen hem vid halv 3, upp på lördag fara på match mot hammarängen som dock blev förlust, men det blev lite av en tjoller match för vår del, var lite kul ändå ;) snabbade mig att göra mig klar for sen på tatung med Sandra, Myy och Felle eftersom Sandra fyllde 19, for sen till vitberget där vi hade hyrt en stuga för en överraskningsfest för henne, vart ändå lyckad ändå. Var däremot inte roligt att städa dagen efter, var tvungen att fara därifrån kl 12 för att hinna fara till 2:a matchen mot holmsund som vart en jämn match men slutade 5-6 till dom, menmen. For sen hem och bara tog en lugn kväll. Hade inget jobb idag så for och lämnade lite papper för att få min lön på rätt konto, ikväll är det match mot Kaif som gäller, bara DJ-match men ändå =)
 

I wanna scream and shout

Var ett tag sen man skrev här nu men kan säga at det har varit lite jobb, umgåts med kompisar osv. 
Igår så var jag på bio med olov då vi hade 2 månader tsm, vi såg på den nya die hard, den var faktiskt bra kan rekommendera den iaf, blev dock en rätt så sen kväll, filmen slutade vid 11, halv 12, for vi till bureå såg på lite film innan jag somnade, vaknade sen vid 10, for och tog ett id kort på ISS för mitt helg jobb, for sen till medleskolan för att få en underskrift för att jag var där och jobbade igår =)
Nu väntar jag att kl ska bli 6 för då börjar träningen sen blir det nog en ganska tidig kväll iaf =)
 

I will always be myself, nothing or no one can change that

Herregud vilken dålig uppdatering det har varit här.. Men har faktiskt inte hänt så mycket (A)
Ihelgen så var det sista helgen innan min syster for till Liverpool så hela fredagen spenderade jag med henne, sen blev det tidig uppstingning och jobba, sen for vi till bygdsiljum och åkte hela dan, for sen till mormor och åt middag, var helt mör i hela kroppen efter de (A) For sen och träffade Lina en liten snabbis medan hon var i Skellefteå, sen for vi hem och satte oss framför Melodifestivalen som däremot var jättedålig, vi bytte efter ett tag (A) Sen söndag så var det någorlunda tidig uppstigning då vi skulle iväg till Övik med laget, som vi spelade 4-4 mot, vi låg under med 0-4 efter 2 perioder men kämpade oss tillbaka ;) Sen då man kom hem blev de att lägga sig å sova. 
Idag vart jag väckt av mamma och Emelie vid 8 sa hejdå till henne, då blir hon borta i upp till 4 månader ;) 
Försöker även vila upp mig inför damjun matchen ikväll, har sån träningsvärk att jag vet inte vad (A) men ska stå i mål den här gången så det borde väl hålla i sig (A) Sen efter matchen blir det att ta bilen till en efterlängtad Olov!
Imorgon ska jag vara på Brinken vid halv 2 för att lära mig dagis/fritids system så jag sen får sätta igång och jobba! kommer bli så sjukt skönt att få in lite rutiner och så där nu också! =D
 
Kommer sakna dig, men klarar mig gott och väl med en mamma ett tag nu ;)

RSS 2.0