Why can't you see the love I want to give you

Stadsfesten igår var hur kung som helst! maggio, adrian lux och takida regerade på scen! var ett grymt tryck i publiken speciellt då det var maggio och adrian! =D
Ikväll blir det att fara på stads igen men har ingen biljett in.. kände att jag inte hade råd att betala för 2dagars, men det blir att vara på karusellområdet med en massa underbart folk! det blir först förfest på A-torp sen blir det att dra vidare till en massa kul! =D
Hoppas ni får en trevlig kväll! =D

I will get you one day

Dagen idag har varit ganska så stressig, varit i byske och städat en kvartersgård sen til cramo och lite överallt! (A) så är rätt så slut, det ska bli skönt med en myskväll med brudarna! =)
Sen är det upp till jobb imorgon kl 7, slutar sen 4 då blir det snabbt hem för att göra sig klar sen bär det av till Linnéa för förfest sen ut till stads!! får gå in på öltältet för första gången så ska bli lite spännande ;)

It's strange how long you can wait for someone that you know never will feel the same way about you.

Dagens arbetspass har tagit på krafterna, glömde ta min pollenmedicin i morse så har gått runt och snorat hela dagen.. så ikväll blir en lugn kväll med kanske lite gott i magen och någon film =)
Imorgon väntas nog en ny arbetsdag, gäller bara att kriga sig upp för pengarnas skull (A)

Everything comes around so fast that you can't keep up

Vet att det är risig uppdatering..
Men på midsommar blev det att fira den med en massa underbara vänner, dansade runt midsommarstången som var byggd med granar, vattenkannor och några ölflaskor, körde sen några lekar =) blev dock en tidig kväll för mig för trodde jag skulle upp och jobba på lördag, men då jag väl ska gå in i ck så är det låst och jag står där i 2 timmar.. fick sen veta idag att jag inte skulle jobba.. kändes värt att stå där och vänta (A)
I lördags blev det att umgås med Myy, Sandra, Felle, Nattha, Rasmus, Frida osvosv! åkte lite bil, drack och hade det riktigt kul! började dock få ont i huvudet och axeln och började känna mig slö så dom skjutsade mig till nattha och Myy där jag gick och la mig i soffan och sov så goot :]
Sen är det stadsfesten näästaa! =D
Tycker att Beckis och Felle var väldigt söta med deras kundvagn på väg till Alko ;)

It doesn't matter wthat you do, I will Always love you

Nu är 4dagars jobba bortgjord och det känns ändå ganska bra med klirr i kassan, så nu lir det en lång helg, far til Alko med Sandra Beckis och Jenny, (kanske någon mer) imorgon tidigt som skrutt på morgonen för att hinna dit i tid då dom öppnar =) sen är det ju midsommar på fredag så blir att vara med en massa fina människor, men börjar dock jobba på lördag.. så blir en tidig kväll.. (A)
Sämt kvalla..

I see the change, I see the message

Jag vet att jag har haft riktigt dålig uppdatering men nu när man börjat med sommarjobbet så är man typ helt slut då man kommer hem (A)
Men har i alla fall tagit mig orken att ha farit ut på en springtur! så nu ska jag unna mig med film och popcorn sen blir det upp till jobbet imorgon, får se om jag orkar blogga imorgon =)

The mirror on the wall is my only friend

Igår så for jag, Felle och Lollo ut och fiskade, jag fiskade inte (jag hatar att fiska) så satt i båten och höll dom sällskap =)
Jag och Felle stod först i kiosken i medle och sålde lite fika, sen fick jag köra automatbil för första gången!! =D vi körde till ersmark, hämtade upp Rasmus och Bjurre, släppte av dom i stan och for sen till Medle =)
Då vi väl var i båden hade vi det hur kul som helst, Lollo fick en liten mört på kanske 7 cm, haha det var de enda nappet vi fick:] men det var ändå kul! det tycker jag att vi gör om! =D
Hade ingen bild att lägga ut, så jag tog en bild från Lollos blogg =)

I will never forget what you did to me

Idag har jag rent utav varit så duktig att jag var ute och sprang! :-o känner verkligen att kondisen inte är på topp.. Blir nog att ta många fler sånna springturer! Så jag kan få upp min kondition igen! ;-) Ikväll blir det att umgås med min lilla gullrumpa lina! Kanske far till bersgbyn och äter glass om vädret håller i sig, hoppas ni får en bra dag! :-D

So many thing I need to say to you that I never got the chance to say.

Idag har jag varit på stan med Ebba =) I student present så hade jag fått ett presentkort på guldsmed på 600 kr så for dit och köpte ett halsband (har kvar 200) köpte även ett till halsband på glitter så är ganska nöjd med min shopping idag =)
Ikväll vet jag inte vad som händer.. hoppas det blir något roligare än att bara vara hemma och dega..

Everyday I see my dream

Den här dagen har nog varit den segaste någonsin!.. har typ bara legat i sängen hela dagen och inte gjort något överhuvudtaget!.. sett på tv och typ ätit. Blir nog en väldigt tidig kväll för min del!
Här kommer lite bilder från Alanya! =D
Utslagna på hotellet!



Skulle mer än gärna fara tillbaka dit om jag fick chansen!

I'm sorry for not being who you want me to be

Vet att bloggen har legat nere ett ganska så bra tag nu.. men ska försöka bli bättrning på de =)
Förra veckan så var jag till Alanya med 2 underbara brudar och hade verkligen huuur kul som helst! blev även ganska brun fast ganska bränd också:] Skulle lätt göra om den resan om jag fick chansen! =D
Sen den här veckan så har det varit student veckan! måndag så for vi till Burvall i Bergsbyn, spela kubb (tjejerna vann såklart!) snackade och hade hur kul som helst, sen for jag och Emma och sov hos Myy och dom, på onsdag var det balen så då var man inte med klassen, for och tittade på balen med Micke och Felle, onsdag så for vi till Bohman och grillade med klassen, spelade kort och hade en massa kul, torsdag så klädde vi skrindan som blev så fiin! sen fredag så fick vi våra betyg i kyrkan, efter det for vi till Danne och förfesta lite, sen började skrindan rulla in mot stan som var hur kul som helst, blev dock lite fail då vi skulle upp på scenen, men var ändå jättekul, sen for man hem och åt student middag och man fick presenter, for sen ner till Danne igen vid 7 sen blev det ut på verandan! =D
Man känner nu när allt är över och att man inte kommer gå i skolan längre, att man kommer sakna alla i klassen så grymt mycket!..
Lite bilder som är tagna på Emmas blogg.
Tack för alla dom här fina 3 åren! <3

RSS 2.0