It's a happy ending

Har nu gjot klart sista provet som vi kommer ha innan studenten så nu är det inga mer prov, inga mer uppgifter eller något överhuvudtaget så nu ska jag bara tagga till tusen till Alanya med budarna på fredag vilket kommer bli toppen! =D Ska börja packa alla grejer ikväll =D
Nu kommer inget kunna förstöra mitt humör hoppas jag! =D

I fell for you

I fredags så kom Ebba förbi här i medle, vi bänkade oss direkt i soffan framför tv:n satt och pratade lite och såg 3 och 4 av ensam hemma, riktigt bra filmer faktiskt ;)
Igår for jag till Nina där jag träffade Amanda, Frida, Felle å Nina, vi for sen till Myy och pratade lite sen blev det ut med bilen en sväng, lite rolig körning, for även till Boviken där det var några som var dumma nog och badade! :O frös bara av att titta på (A) for sen hem vid 1 och skallade kudden direkt.
Vart väckt av Emelie kl 11 så nu sitter man och väntar på bättre tider i stort sett (A)

Don't just walk on by, stay for a while

Vart en riktigt rolig kväll igår, började med att jag tog bilen till Nina för att vänta på att dom andra skulle göra sig klara sen efter en stund for Nina, Felle, Sandra och Jenny iväg till lokalen medan vi andra var kvar hos Nina och tjollrade på, sen for vi iväg dit också med Frida, helt ovetande om vad som ska hända =) så hon blev lite överraskad men väldigt glad så det blev lyckat till slut! =)
For hem vid halv 1 och skjutsade hem Nina och Rasmus sen somna jag typ direkt så snart ska man ut på en promenad med min syster =) och ikväll kommer Ebba hit! kommer bli toppen! =D

I still haven't found what I'm looking for

Har nu kommit till skolan och väntar på att kommunikationen börjar (oj så intressant).
Efter skolan så kommer jag vänta på att mamma slutar sen blir det att fara och titta på en resväska till utlandet! sen fara och käka sen kanske fara och titta på Emelies match, kanske tittar en liten stund innan jag måste hem och göra klart projektrapporten som ska vara klar på onsdag!.. (A)

Bilder från piteåcrusingen kommer så fort jag får tag på min kamera från Beckis =)

I'm staring at a blank paige infront of me

Förlåt för jävligt dålig uppdatering här men har verkligen inte haft en bra vecka..
Vi börjar med helgen, var på piteåcrusingen och träffade en massa härligt folk, visst det hade sina upp och ner gångar, sen på söndag så for jag och såg på när myckle vann mot clemens med 2-1 på guldvallen.
Sen nu börjar den jobbiga veckan..
Måndag: Måndagen var faktiskt ändå helt okej, hade bara Historia och Samhälls (okej kanske inte så bara men ändå)
Tisdag: Det är nu det jobbiga börjar! Vaknade på morgonen och kände mig segare och tröttare än vanligt, kändes som om jag svalde taggtråd varje gång jag svalde, svettades och trodde att jag skulle tuppa av, men for till skolan ändå för jag tänkte att det skulle gå över, då jag väl kom hem från skolan, hade varit lika seg och allt på skolan så jag kollade om jag hade nå feber, där det visade sig att jag hade 39,4 graders feber! trodde att det var fel på tempen!
Onsdag: Blev ju då att vara hemma på onsdagen med ännu ondare i halsen och fortfarande hög feber, så satt och såg på tv, drack varm choklad och proppade i mig halstabletter.
Torsdag: Fortfarande sjuk, då ringde mamma vårdcentralen så jag fick komma in och ta några prover där det visade sig att jag hade fått en infektion i halsen och fick börja äta pencilin!.. deppig som jag var for jag hem och såg en film och sov en stund..
Fredag: Och nu fredag, fortfarande sjuk men mår lite bättre, medan alla andra kommer få vara ute och ha kul med sina kompisar så får jag sitta hemma och ruttna..
Nu vet ni hur min vecka har varit, blev ett ganska långt inlägg (A)

I like you, even thow your'e crazy

Fick ett impuls besök av några härliga vänner där vi for till msk och grillade och hade det härligt =)
Imorgon blir det att fara till Piteåcrusingen med Sandra (som chafför) Beckis, Myy och Lollo! kommer äga! kommer fara vid 1 så får se när det blir vi far för man vet aldrig hur sega dom kan vara ;) Tagga nu brudar! =D
Fick besök av dessa + Nina =)

I will hurt, does'nt matter how you put it

Jag vet att jag har väldigt dålig uppdatering här på bloggen men jag känner varken lust eller har något att skriva om.. men kommer slänga in ett inlägg då och då ;)
Sitter nu i alla fall på skolan och har arbetssätt och lärande, en lektion som man egentligen inte lär sig ett piss på, som tidsfördriv ungefär ;)
Ikväll blir det att äta goodis och se på revenge! =D
Inte länge kvar tills man far till varmare breddgrader! :D

When you get knockt down, you get up again

Valborgs blev väldigt lyckat! började med att fara till solbacken för att köpa skor, sen gick jag till blomsterlandet för att vänta på att felle skulle sluta, sen kom nina och hämtade oss då begav vi oss hem till henne, for och käkade, sen började vi göra oss klara för kvällen. Sen kanske vid 8 så kom Ninas mamma och hämtade oss och skjutsade oss till bodbysund där det var fest hos Tommy, badade badtunna, lärde känna nytt folk och hade det jätte trevligt! for tillbaka till Nina vid 2 kanske och var helt död, vaknade sen på morgonen och mådde som jag förtjänade men nu mår man bättre efter att ha fått mat i magen (A) Imorgon är det upp till skolan igen..

RSS 2.0