live life. Regret nothing

Har haft lite dålig uppdatering men har inte hänt så mycket. I fredags så kom min syster hem från liverpool och stannar i 2 veckor!! =D så har spenderat lite tid med henne. Upp och jobba i lördags, sen grilla och se hockey hos felle och en massa annat folk, for hem rätt så tidigt för mådde inge bra. Söndag så satt vi ute och solade en stund i det fina vädret, sen for jag och sandra till stan, käkade på krysset sen kom lollo då for vi till olle för att se på hockeyn, känner att det går bra nu dom har vunnit alla matcher som jag sett på nu ;) 
Idag så hoppades man på jobb men blev inget sånt.. så for till stan vid kvart över 1, for till arbetsförmedlingen och gjorde en ny planering osv, sen väntade man på hämtning av matte sen bar det av mot träning så nu sitter jag och hoppas på att få nå jobb imorrn vilket nog inte kommer hända.. Blir då att fara och se hockey hos olle imorrn igen =)
 
Lägger in en väldigt gammal bild på mig och emelie, tror de här var 08-09 (A)

It's never gonna be you and me

Har haft ett jättebra påsklov, hur härligt som helst, dock inget jobb överhuvudtaget.. hoppas på mer jobb till veckan.
Men började med att jag for till norsjö på en lite roadtrip med Sandra, Felle och Emma, for till Felles farmor innan det bar av mot Skellefteå igen, fredagen så tog jag de lite lugnt eftersom man skulle upp å jobba på lördagen, efter jobbet så följde jag med mamma å pappa till Malå och åkte lite bräda och så, for sen hem på måndag, fick då träffa en efterlängtad Olov som kom hem då också =) på tisdag så träffade jag upp Mari och Ebba, for till resia och betalade det sista av utlandsresan! inte långt kvar nu ;) sen på kvällen så okte jag bil med Sandra. på torsdag så for jag felle och sandra till bygdsilium och åkte var riktigt härligt =)
I helgen så har det varit både bra och dåligt, på fredagen så var vi och såg på hockey hos olle, vilket slutade såklart med vinst för AIK, åkte sen in till stan där de kaosa lite innan de löste sig efter mycke om å men, slutade då med att jag for till Olov och sov, klev inte upp förrän vdi halv 4, duschade och så innan det skulle komma folk för att fira Rani (hans mamma) som hade fyllt år, fick äta jättegod mat och hade det trevligt, sen kom sandra och hämtade mig, for in till stan, träffa lite folk sen tillbaka till bure igen och sov =) tyvärr så far Olov tillbaka till Gällivare imorgon och är borta i 2 veckor, så hoppas på ännu mer jobb ;)
 
Utlandet med dom två härliga brudarna ;) bilden är tagen från ebbas blogg ;)

RSS 2.0