I tried so many years, nobody but me knows how that felt

Nu har Julaftor passerat, fick en massa fina grejer som jag kommer få bra användning för sen så de är jag nöjd över.
På annandagen så var jag fyllechaffis åt Nina, Ladås och Frida, skjutsade även några killar som var me på kvällen som jag inte riktigt kom ihåg vad dom hette meeen, for sen hem vid halv 1 då jag släppte av dom på folkparken, orkade inte vänta tills dom skulle ut igen:] 
I fredags var man med Myy och Adam och hade lite kul, vi skulle egentligen fara ut på allstars men då var de ju såklart 20 där, på mollys vart vi för snåla för så de blev ingen utgång, fick sen hämtning av Sandra så for jag till Olov å sov, fick hämtning vid 4 av mamma sen vart de hem och en lugn lördagkväll kände välbehövt (A)
Idag kommer jag nog inte göra nå vettigt heller, nyårs imorgon och är taggad till tuusen! dock är lite grejer oplanerade så börjar få liite smått panik men de löser sig alltid (A)
 
Haha lägger ut en riktigt gammal bild på myy och john:]

I seems like I never can stop making mistakes

Idag har man varit tvungen att släpa sig upp för att jobba, har inte jobbat på typ över 2 veckor nu så har väl lyckats vända på dygnet lite så de vart lite tungt att stiga upp i morse, men då jag kom hem fick jag lägga mig och sova en stund, sen uppdatera mobilen sen fara till stan för å träffa Olov, fick inte så mycke gjort på stan, hade ingenting att kolla på, träffade även Lina å sandra som jag inte träffat på ett bra tag nu (A)
Ikväll blir det att ha julmys med Lina och Sandra blir å ta igen en massa som man missat, så kommer bli en väldigt mysig lördagkväll =)
 

I give you everything I have, good or bad

Inte bästa uppdateringen här nu.. Men har haft rätt så fullt upp.
Hade min sista arbetsdag i fredags så nu är man arbetslös.. har spenderat helgen mest med Olov, hade match sen på söndag mot sävar som vi dock förlorade.. så det vart en liten tung hemvärd fick också höra då Ebba hade högläsning om kroppen typ (A) så vart ännu tröttare :]
På träningen hade vi träningsmatch på P97 igen, förlorade men vi spelade ändå rätt så bra med tanke på dom andra matcherna som vi har mött dom =)
Ikväll har vi DM match mot IBK på edda halv 8 taggaa!
 

Now only god can judge you

Helgen har varit toppen! Fredag började med att jag var med Felle, Myy, Sandra, Olov och Danne, fick vara lite fyllechaffis, for sen hem vid halv 11, upp och jobba lördagmorgon, väntade i stan till kl 11 då vi i laget skulle vara på relaxen på friskvårds, de badades, bastades och hade det skönt! 
For hem vid 3 sov en timme sen började man göra sig klar för kvällen lagfest, som blev väldigt lyckad med en massa lekar och massa annat, for sen ut på allstars där man inte blev så länge, fick sen hämtning av Sandra å lollo, for till bure för att hämta olov sen åkte vi runt i stan en sväng sen for vi till Myy där kvällen avslutades, en väldigt lyckad helg, tack för den! =D
 

you did'nt think before you spoke and that broke my heart

Idag har jag hunnit med en hel del, vart upp på jobb i morse, for sen hem en snabbis, bytte kläder sen ner till stan för att fara och julhandla lite med Sandra, hittade dock ingenting mer än vad jag redan gjort, blev ett mat stopp på subway innan vi fortsatte =) 
Fick däremot med mig en hårfärg hem så snart blir det att ta bort den fula utväxten jag har fått ;) Ikväll blir det tagga inför träning sen hem å sooova!
 

I miss my friend who where always there when I neded someone to talk to

Var riktigt segt att stiga upp imorse, men krigade mig upp och fick jobbet gjort, sen for jag till af, pratade med dom om UGA, sen till mammas jobb byta kläder sen till till stan för att leta julklappar, hittade till Emelie, mamma, pappa och mormor så har gjort klart nästan all julklapps handling på en dag! Nu har jag inte lika mycket panik längre:] 
Väntar nu på att träningen ska börja 17:40-19:30 sen blir det snabba sig hem för att hinna se hart of dixie som börjar 20:00 =)
 
Halloween!

I have a dream

inte ens lönt att jag skriver att det har blivit dålig uppdatering för de vet ni redan.. 
Helgen har då varit kanon! I fredags så hade jag träning sen fick jag hämtning av olov och var med han resten av kvällen, for sen hem på lördag fick snabbklä mig sen blev det att skynda sig till Felle där dom hade börjat förfesta, fick köra Sandras bil den kvällen, fick inte fäste någonstans! Fick sen äntligen fara hem så jag var hemma vid halv 4.. vart sen uppstigning halv 12 får att snabba sig till matchen mot västerslätt som vi vann med 6-3!! men min egen insats var inge vidare.. Men vi vann i alla fall, sen blev det en lugn kväll framför tv:n =) 
Idag var man ledig så fick sova ut ett bra tag, suttit vid datorn mest hela dan, strax blir det att börja göra maten för att sen fara på träning, imorgon blir det upp för jobb i ytterligare 2 veckor! sen får vi se! =D
 
Glada tjejer efter vinsten!

RSS 2.0