I will have an amaxing ending on 2011 and a amazing start on 2012

Igår vart det att vi såg lite på tv, pratade en massa och hade det riktigt mysigt!<3
Idag är det nyårs och jag är så grymt taggad på att få ett nytt år! då kommer det alltid nya möjligheter! =D så känner att jag är lite sressad med att hinna göra mig klar osv, vi ska vara hos Frida halv 5 så jag har ändå lite tid på mig i alla fall :]
GOTT NYTT ÅR!! =D

You make me happy

Idag har jag hunnit vara på stan och kikat runt på lite olika rea ställen men hittade dock inget tyvärr (A) skulle också hämta ut mitt körkort idag men måste tydligen ha med mig mitt gamla moppekort (?) för att typ lämna in de eller något, så fick inte hämta ut det idag.. så då måste jag vänta några dagar till innan jag kan hämta ut de (A)
Ikväll kommer det bli myskväll med Lina och Sandra och kanske planera det sista inför nyårs osv, det kommer bli kanoners! =D

It's not easy to leave your life when you are all alone

Idag vart det uppstigning halv 10 för att jag skulle ta 20 i 11 bussen till stan för att kl 12 skulle jag och mamma köra ett core pass på 360, tror jag kommer ha grymt mycket träningsvärk i magen morgon (A) var även och körde lite individuell träning efteråt också det var faktiskt lite skönt =) sen gick jag till mammas jobb och åkte hem med henne =) ikväll blir det att inte göra något alls typ, det kan bli rätt så skönt tror jag! ;)
Den kommer jag bo i ikväll!

Somtimes it feels impossible

Kvällen slutade bra tillslut, det blev så att jag tog bilen till nattha och myys lägenhet där John, Myy, Beckis, Adam, Felle, och några till befann sig, det var riktigt kul faktiskt, for sen hem vid 1 tiden =)

Just leave me alone then everything will be perfect

Har hittat lite kläder hemma som jag inte kan ha längre eller dom som jag inte använder längre, så tänkte lägga ut dom här på bloggen så får ni säga om ni vill köpa några eller inte =) lägsta pris 25 kr =)
Storlek 36

Storlek 34

Storlek Medium

Storlek Small

Storlek 170

Storlek X-Small
Storlek Small

Storlek Small

Ett vanligt bälte (finns ingen storlek på den)

Storlek Small

Storlek Small

Storlek 36

Storlek X-small


I got a lot going on

Var som sagt ute på folkparken igår och det var hur kul som helst men däremot var det jättevarmt! höll på att dö! (A) sen for jag Emma, Malin och Emelie på drive in på max och köpte mat sen for vi hem och åt sen somna vi (A) jag och Emma vaknade igen typ 20 över 2 :S vart lite för länge så kommer nog få svårt att sova inatt tror jag, men det var de värt =)
Sen idag har vi varit hos mormor och ätit god mat så resten av kvällen ska spenderas med en chopspåse och lite film! =D

Please don't fall for me, I'm only a ordinary girl

Förlåt för en väldigt dålig uppdatering men har varken haft ork eller tid..
Igår så kom lina och sandra och gjorde mig sällskap, vi såg på film, pratade och gick ut på en promenad, väldigt mysig kväll faktiskt =)
Kl 1 så ska jag fara och hämta Emma som far från piteå! så ska jag hämta upp henne på busstationen så ska vi fara hem till mig och göra oss klara för kvällens bravader! där det blir utgång med dom bästa brudarna på folkparken! kommer bli awesome! =D
gammal bild på Emma, men rätt så söt tyckte jag ;)

Julafton imorgon!

Idag har dagen bestått av att sova, duscha och julstäda! borde egentligen fortsätta med julstädningen men pappa är inte klar med skurningen så det får vänta =) kl 4 ska vi vara uppe hos våra kusiner och äta julgröt :] istället för julbord (A) det kommer nog bli mysigt hur som helst! då kanske man kan få lite julkänsla, känns rätt sjukt att det är julafton imorgon och jag har ingen julkänsla alls!.. men jag hoppas det kommer! =) måste då fortsätta med julstädningen då vi kommer hem därifrån, när nu det blir (A) sen ska jag bara ligga och dega resten av kvällen! =D

The way you make me feel

Går kvällen spenderades med Ebba, jag körde först för att titta på innebandy träningen, sen for vi till copp och köpte lite gott sen drog vi hem till henne där vi gjorde lite dipp och åt chips =) vi satt och pratade i stort sett hela kvällen, höll på att somna där vid 10 så då bestämde vi oss för att gå ut och gå en sväng så jag inte skulle somna då jag skulle köra hem =) körde sen hem vid 11 så det blev en kanon kväll tycker jag! =D

I coming home for christmas

Igår kväll så for vi ju och åkte pulka men det blev tyvärr inte i vitbergsbacken utan det blev att vi for till landskyrkan istället =)
Det var också riktigt skönt att få köra bil själv, utan att ha någon som alltid sa vad man skulle göra osv =D det känns grymt skönt med körkort alltså! =D

Guess what?

Kan ni gissa vilken underbar dag det här har varit?!?! :O i morse fick jag körkortet!!!!!! så nu slipper jag plugga nå mer teori! bara njuta och köra!! =D klarade även G i matte B! vann mot lärarna i innebandy och fick även lov på de! =D denna dag kan inte bli bättre! ska även fara till vitbergsbacken och åka pulka med underbara vänner ikväll! =D livet är på topp! =D
Så glad är jag just nu!! =D

I hope you can see me again

Eftersom man är ledig idag så har man fått sova ut ett bra tag idag =) men strax ska man sätta sig på bussen till stan för att plugga lite teori sen ska jag träffa upp Lina och Sandra på lilla mari där vi ska sitta och fika och jag får veta lite mer on nyårs, vad jag ska köpa osv! =D sen ska jag ta bussen till mormor så hon ska få hjälpa mig lite med matten som ska vara inlämnade på onsdag (A) så det blir att slita lite ikväll ;) sen vet jag inte om jag far tillbaka till stan för att plugga lite mer teori eller om jag tar bussen hem, det återstår att se ;)

I'm not alone

Dagen har ändå varit rätt så skön, for och hade historiaprov på morgonen som ändå gick helt okej sen väntade man på bussen, men missade den så gick till stan i slasket med Ange ;) mysigt värre, for sen till trafikskolan och pluggade, tog sen 3 bussen hem och duschade en härlig och väl behövd varm ducsh ;) sen hoppade man i onepiecen och åt sen blev det att sätta sig med matteplugg.. gick dessvärre inge vidare.. så ska se om jag får tag på mormor imorgon så hon kan hjälpa mig, för man är ju ledig imorgon och får det riktigt skönt! ;)

You can't come back and say that you've change cause I'll still remember the way you hurted me

Vart väckt av Emelie halv 1 idag, vart kanske lite för länge (A) kommer typ aldrig kunna somna inatt :]
Dagen kommer inte bli så mycket bättre än igår, det blir plugg, julkalendern, oth och plugg, alltså likadant som igår, sen blir det väl att se på lite tv också (A)

I'm loving my life! no one can stop me from living

Idag vart jag väckt vid 10, då for jag och mamma upp på solbacken och jag handlade min sista julklapp till Emelie sen kl 12 så träffade jag upp Ange på edda där vi simmade några längder sen hade vi det bara lite roligt :] vid halv 3 så bar det av mot stan igen =) så nu sitter jag och ska strax börja plugga lite teori.. det är typ såhär min kväll kommer se ut: plugga teori, se julkalendern, se lite oth och plugga lite mer.. känns verkligen som en jätte rolig lördag.. men vill man klara körkortet så får man tamefan ligga i! ;)
En söt bild på lilla Ange :]

I'm waiting for you til the night ends

Sitter nu hos Nattha och myy medan nattha och felle gör sig klara för kvällen =)
Hade ju APU idag, sen efter den så fick vi fara och sminka oss och föta oss osv, det var faktiskt riktigt kul! sen då det var klart så väntade vi på att bussen skulle ta oss hit=)

Just one night couldn't be so bad

Väntar nu på att få fara iväg till APU:n, sen efter APU:n så ska jag, felle, Bickis och Frida fara och fota oss på stadshotellet! det kommer verkligen bli awesome! hoppas bara på att jag får fara lite tidigare från jobbet ;)
Sen blir det som sagt att vara med Nattha, Myy, Felle osv, det kommer också bli kanon! =D

The most beutiful thing in the world is right infront of you, I can't believe that you missed it

Ikväll har jag både hunnit se två avsnitt av oth och även sten pluggat teori, tror det snart blir att gå och lägga sig, för imorgon väntar ytterligare en dag av prao och sen kommer kvällen kanske spenderas med Felle, Nattha, Myy osv. Det hänger på om jag tar mig hem eller inte ;) hoppas på de! =D

It's the most beutiful time of the year

Har nu kommit hem från praoen, har haft rätt så mycket att göra idag, har fått packa upp varor, galga och larmat, städat, hjälp kunder hit och dit (A) men det har varit kul i alla fall =) sen efter praoen for jag till trafikskolan och pluggade sen blev det hem och nu ska jag se julkalendern sen blir det att plugga ännu mer sen kanske se lite oth sen kanske lite matte plugg, alltså så är kvällen än lite oklar (A)

I'm falling to peaces

For till trafikskolan idag vid halv 9, pluggade lite sen hade jag körlektion 20 i 10 sen for jag till skolan, åt, sen tillbaka till stan igen =)
Hann då med 2 bussen hem i alla fall så nu sitter jag och väntar på att oth ska ladda klart! =D
Ni ska få roligare bilder snart, jag lovar!

I ones loved you, I realized that it was a mistake

Har nu kommit tillbaka från att ha varit och övningskört lite med mamma, vi for förbi mormor, körde runt lite i stan sen for vi till ica och handlade sen hem (A) Resten av kvällen kommer bestå av plugg, kommer dock inte hinna se nå oth ikväll.. det får väntas till imorrn kanske :]

Don't try to take back that ones hurt you cause it will only hurt you again

Sitter nu på skolan och väntar på att bussen ska komma, på morgonen hade vi juljam, många som ''uppträdde'' vissa var jätte duktiga några lite sämre, men det var kul i alla fall =) sen kom även sjungandes 2:or och hade luciatåg för oss, tycker dom var jätte gulliga och duktiga var dom också! =D
Sen väntade man tills kvart i 1 för att göra ett samhälls prov som jag ändå tror gick jättebra! =D ändå nöjd i alla fall =) Sen blir det in på polisstationen.

I miss your smile, but I miss mine more

Dagen har bestått av plugg inför Hitsoria provet, en liten redovisning och ännu mer plugg.. så kommer nog resten av min kväll att se ut.. och lite oth såklart ;) Emma och Ange har nu sagt att jag har missat det ''bästa'' så nu måste jag ju se de mesta av de nu! =D

I'd never thought it would work, but I was wrong

Har plågat mig till tusen idag!.. vart skjutsad av pappa till stan för att leta efter julklappar till pappa och Emelie, hittade dock bara till pappa, men vet i stort sett vad jag ska köpa till Emelie ;) sen gick jag till mammas jobb sen for vi ut och övningskörde, vi nötte en massa saker, som att backa runt hörn, och jag kan säga att det brände i vaderna där ett tag ;) sen for vi till ica och köpte mat sen blev det hemåt, och jag kommer spendera resten av kvällen framför datorn och se på oth ;)

I could'nt ask for more

Känns som att hela kroppen är förlamad idag!.. har ont i varenda liten muskel! men det gick ändå bra för oss! vi kom till final men där förlorade vi däremot.. men jävlar vad man fick jobba! var helt slut i benen då finalen var, hade verkligen ingen ork i benen. och vi spelade inte heller så jättebra då, men alla andra matcher tycker jag att vi ändå spelade bra ;)

Create the future

Vaknade sliten som en krigare och ville verkligen inte stiga upp.. men men , om man nu ska jobba så får man slita sig upp, det gick snabbt att jobba så då jag kom hem fick jag lägga mig i mammas säng och sova ett tag :]
Så nu sitter man och väntar på att 3 bussen ska komma som ska ta mig till Frida, där vi sen ska fara till jörn för att spela lussecupen! ;) taggad som ett as kan jag lova! =D
Önska mig lycka till! =D

Live you life like a party

Ikväll har jag varit så duktig så jag har pluggat (?!) på en fredagkväll! (A) men känns ändå bra att ha gjort bort lite plugg i alla fall (A)
Resten av kvällen så ska jag se julkalendern, se idol finalen och äta massa gott! =D

No one does listen to me

Dagen har bestått av prao, har inte haft så mycket att göra på praoen, har mest gått runt och typ städat osv i butiken (A) gick sen och åt lunch med Ange sen back to work ;) slutade kl 4 for hem och åt tacos sen nu väntar jag på vad kvällen bjuder på, tror det blir en hemmakväll eftersom man ska upp tidigt som skrutt och jobba imorgon.. (A) moneymoney! ;)
Bildbrist (A)

Don't be afraid of jumping in to stuffs

Den här dagen har vekligen varit den sämsta.. Steg upp i morse men hade verkligen ingen ork att fara till Inter sport och jobba.. så ringde till mamma så sjuk anmälde hon mig :] Så har bara legat hemma och sett på one tree hill hela dagen, rätt så skönt måste jag säga :]
Blir nog ändå att jag far på hockey. Annars blir Emelie tokig på mig, tror dock inte att jag kommer vara så uppåt och glad men det får hon ta! ;)

We found love in a hopeless place

Skolan gick bra idag, jag och Ange jobbade stenhårt med naturkunskapen ;) sämre gick det med matten.. fast bättre gick det för Ange ;) sen så har man ju en riktigt omogen kille i klassen som ''spottar'' på ens dator.. men Jonte hjälpte mig att ge igen så jag höll i Bohmans vante medan Jonte spottade i den ;) right back at ya! ;)
Övningskörningen på trafikskolan idag gick och riktigt bra, det börjar närma sig nuu! ;) Ska även övningsköra ikväll med mamma =)

Where are all the born superstars

Är nu på skolan, vi har snart lunch så då blir det att äta sen jobba med projektarbetet, vet inte när vi kommer sluta men det återstår att se, blir väl kanske att fara och plugga lite efter skolan också =) sen får vi se vad kvällen bjuder på, ska väl mosa ner mig i sängen och se på oth (A) som vanligt =)

I'm so happy for that I met you

Idag vart jag på bra humör då jag såg att det snöade ute!! =D äntligen kommer vintern! =D
For till skolan för att ha Historia men då var Ola sjuk så det vart bara mest att chilla hela förmiddan, sen hade vi samhälls där det inte heller vart så himla mycket att göra.. värd dag! så slutade kvart i 2 tog bussen in till stan, gick till trafikskolan och pluggande, sen gick jag på stan en sväng och köpte lite julklappar till mamma och Emma har jag hittat nu, hoppas dom blir glada! =D

I don't want to be anything, nothing than me

Kommer nog inte bli så mycket pluggande ikväll, har fastnat för oth, och så kommer det nog se ut resten av kvällen (A) Man kan ju inte sluta se då det är som mest spännande?! :O
Nej jag har inte tid att blogga, måste se meeeer! =D

I hate when people can't stop.

Gårkvällen blev toppen, mycket skratt och prat, vilket som var mycket efterlängtat för min del! sen blev det att vi såg på Irene Huss - Mannen med litet ansikte, sen for vi och skjutsade Gustavs kompisar till krogen sen fick jag hämtning av pappa =) tack för kvällen brudar! =D<3
Har åstadkommit rätt så mycket idag, var på julmarknaden med mamma och pappa, köpte en julklapp till mormor =) sen körde jag till stan medan vi väntade på att Emelie skulle komma till stan så gick vi in på H&M, där hittade jag även min blivande nyårs klänning =D den var inte så jätte märkvärdig men det var ändå snygg ;) Sen körde jag ut till Boviken där vi kikade på husvagnsplatsen ;) sen for vi och letade efter vart Emelie skulle jobba (A) sen körde jag hem igen, så nu väntar man bara på maten sen blir det väl film och plugg ikväll! =D

I need you in my arms

Kvällen blev kanoners igår som jag skrev i förra inlägget! =D vaknade med en aningens ont i kroppen.. halsade vatten och la mig och sov till 12, då vart jag väckt av Emelie och då skulle jag vara tvungen att masa mig upp för att fara till stan och sen fara och dansa med mamma på 360, men var för seg i morse så jag ska istället ta 13:45 bussen till stan och sen möta upp mamma på 360 kl halv 3, kommer verkligen kännas trögt i kroppen av att göra de.. men det är bara att tugga på, sen vara och dega med Lina och Sandra med lite gottigott! =) det kommer bli toppen! =D
Tack för en jätterolig kväll igår! =) <3

Natti natti

Nu har man kommit hem efter att ha varit på folkparken, började med att vi var hos my och förfestade på a-torp sen åkte beckis och jag bil en sväng sen droppa dom av mig på folkparken där det blev fullt ös, men kan då säga att jag hade helt fel skor.. har sjukt jävla ont i fötterna nu!
Nej nu blir det att sussa! godnatt gott folk! =D

I want to do the things thad make me happy

förlåt för dålig uppdatering men hann inte skriva något igår, var på APU:n på morgonen, åt lunch med Linnea och William sen då jag slutade tog jag bussen hem till felle, åt hos henne sen bar det av mot stan, vi for till solbacken sen for vi upp till ladan, tyvärr så förlorade vi ju på straffar.. vilket suger BALLE!.. var inte glad då kan jag säga!.. menmen. Sen då jag kom hem så la jag mig direkt =)
Nu väntar jag på att bussen ska komma så jag kan fara på APU:n ;)

RSS 2.0