Love don't come easy

Är uppe tidigt idag för kl 11 så ska vi till kyrkan för att se när min kusin Mathilda ska konfirmera sig ;) sen blir det hem till dom och käka tåårta:]
Ikväll blir det att storstäda för mina päron ska ha folk hemma hos oss på valborgs imorgon, så vi får se vad vi får gjort ikväll =)

I gotta see you to night

Var med sliten än sliten då jag vaknade i morse.. tog bussen till stan, gick till mammas jobb och sov en stund innan det var dags för reahbträning, gick faktiskt bra, ska nu få börja springa lite =)
For sen till skolan och hade religion.. toppen att ha det på en fredag eftermiddag!..
Strax blir det att skjutsa Emelie till Malin för hon ska ut ikväll, men först blir det ett stopp på Big Smajl! sen blir det att tagga upp till jobb imorgon..

I'll never be your mothers favorite

Dagen har bestått av att vi har jobbat med kommunikation, kört jb bussen till stan och lämnat mitsarna till Johan och en genomblöt Julia satte sig på bussen.. då man kom hem satte man på sig en skön One piece som var lite varmare =)
Sitter nu och lyssnar på världens skönaste låt!

I knew you would come along

Efter vi hade haft NK idag så stannade jag kvar på skolan trots att vi hade slutat och jobbade lite med projektrapporten! den var mycket svårare än vad jag trodde.. Fick ner kanske 3-4 rader bara.. Hoppas det går bättre sen.
Ikväll hade jag planerat att se Grey's men eftersom vi har glömt kortet i malå så kan jag inte se de.. så blir väl att dega framför något trist program..

I could'nt get enough of you but now I've got enough

Nu sitter man i sin sköna One piece och med student skorna på för att gå in i dom lite (ovan i att gå i klackar) men det kommer nog gå prima! =)
Kvällen har bestått av att plugga lite, läst ut min bok, ska nu börja på bokejn "Skamfläck" fortsättningen av boken "14 år till salu" den boken fick jag låna av felle och jag vart fast så mamma fick fara och låna fortsättningen av den, hoppas den är lika bra! =)

I can't make you smile again if you don't want to

Har nu kommit till skolan sliten som bara den.. Vaknade vid halv 6 och var hur pigg som helst, hörde hur pappa steg upp, tittade sen på telefonen och såg att jag har ett missat samtal från dolt nummer, den personen hade även lämnat ett röstmeddelande, där han sa "hallåååå......... Är du kååt?....... Hejdå" haha jag jag säga att det faktiskt gjorde min dag! tror aldrig jag skrattat så mycket på en morgon!
Bra start på dagen :D

Don't take me as a person who would do anything without asking.

Hade en ganska så trist gårkväll.. vart att man blev hemma både hela dagen och hela kvällen.. mamma hade hyrt två filmer som vi satte oss och såg, den första var bättre en den andra (A)
Fick sen läsa över hela facebook att John Frankebo hade dött.. jag kände han inte men det var många som pratade gott om honom så kan inget annat än säga vila i frid!

I'm proud over who I am

En välbehövd och efterlängtad fredag! började med Estetiskt där vi började göra klart vårat projekt, sen skulle vi egentligen ha religion men lyckligt nog så hade hon vi skulle ha fått magsjuka! :$ så då fick vi sluta, åkte med Sandra och hennes mamma in till stan, for sen till vårdcentralen för att ta min första Twinrix spruta!.. var lite nojjig över den men hade ingenting att vara de över för den tog inte så ont:] for sen på ica med mamma för att handla mat och nu väntar jag på att maten ska bli klar sen ikväll bär det av till Ebba! =D

I don't wanna know anything about you

Igår hade vi projejtarbetet på loftet och det gick faktiskt riktigt bra! vi var lite färre än vad vi hade planerat men det gick ihop i alla fall =) då jag kom hem så var jag helt slut så gick och la mig.
Imorse så for man på 360 och hade rehabiliteringsträning vilket också gick väldigt bra, fick stegra med min belastning, fick lite nya övningar och så =)

I got everything I want but you

Första skoldagen sen lovet är nu bortgjord vilket ändå känns skönt, på något sätt känns det skönt att börja skolan igen (A) man kommer närmare studenten och utlandet! ;)
Ikväll blir det att planera resan med Lina och Sandra! inte långt kvar nu! =D

forever young

Tagg man var på skola i morse då man for till skolan men var inställd på att man skulle vara ledig.. Då man kommer till skolan så får man veta att man går hel dag i alla fall.. tur jag fick åka med Sandra i morse så jag kunde få sovmorgon! =D
Såg dessutom på hockeyn igår =D vilket ju slutade mer än bra! kändes grymt skönt att vinna och ta guldet från Brynäs, nu hoppas jag bara att dom inte vinner på hemmaplan i alla fall, om dom ska vinna så får dom nästan hellre vinna på bortaplan!
<3

We don't wanna go home

Hade ingen ork till att blogga igår. Men hade då en super kväll! började med att man for till Vitbergsstugan och började det roliga där, sen senare på kvällen så for man till ok backen där det var en massa trevligt folk, for sen hem vid halv 2 då jag fick hämtning av Emelie =) men hade då jättetrevligt i alla fall =)
Ikväll så vet jag inte vad som händer än, försöker få tag på Ebba men hon svarar inte, får se om det bara blir en lugn kväll eller hur det blir =)

I could'nt care less

Andra jobb dagen bortgjort, fick även sluta tidigare för jag vart klar snabbare än vad jag trodde (A) hoppas bara jag slipper städa på optronic, för har aldrig varit så trött efter man är klar där, det är ju hur stort som helst! (A)
Kvällen kommer nog förmodligen spenderas framför tvn, kanske se lite hockey och revenge såklart! ;)

It will take longer then I thought for me to fall inlove again

Ångrar grymt att jag slösade 100 spänn på att fara på en sån dåligt hockeymatch som igår!.. jag och Emelie for då då det var ca 4 min kvar, för då var man tillräckligt arg..
Vart då en tidig uppstigning för mig i morse, kl 6 för att fara och jobba kl 7, slutade kvart i 4 och känner att jag aldrig mer ska klaga på att det är jobbigt att stiga upp varannan lördag för att jobba två timmar! usch!.. *
Pengarpengarpenga* det är allt jag tänker just nu! så det är bara att kriga sitt upp i 2 dagar till! =)
Ikväll blir det en lugn kväll framför tv:n och datorn=)

Tävling.

Jag är med och tävlar på Linnea Landgrens blogg!
http://bloggendettalasom.blogg.se/

I wish nothing but the best for you

Har nu kommit hem från stan, fick med mig ett par örhängen, lite godis och en hockey biljett, träffade nämligen Lina Holmbom på stan och pratade med henne om hockeyn om att vi var sugna på att fara så vi gick och kollade om det fanns några biljetter kvar så vi köpte varsin biljett! så då taggar man hockey ikväll! hoppas såklart på vinst! =D

Everyday I see my dream

Gud så skönt det var att sova ut i morse! dagen kommer nog bestå av att bara ta det lugnt eller fara till stan en stund för att fördriva tiden lite =)
Satt och såg på Alcatraz igår, den var faktiskt riktigt bra! det är en serie som jag verkligen kan rekommendera =D

I was stupid I know that now

Jag vet att det har varit en riktigt dålig uppdatering här nu under helgen men for till malå i fredags, tog bussen till stan, for till mormor, sen bussen upp till malp, fick även sitta med Elin Nilsson i bussen så då hade jag någon att prata med och hon hjälpte mig även att byta buss eftersom hon bor i norsjö ;)
Sen har jag bara åkt i backen, sett hockey och försökt sola det lilla jag orkat:]
Men nu är man hemma igen och då blir det nog bättre uppdatering, vet dock inte vad jag ska göra men får väl ta det lugnt ikväll ifall inte någon hör av sig =)

Sorry for party rocking

APU:n gick ändå bra idag, fick sluta kl 3 så då bar det av hemåt och nu väntar man på att klockan ska bli kvart i 6 så jag kan ta bussen till Lina där vi kommer fortsätta tagga upp inför kvällen som kommer bli utgång på Nova eller Mollys, (hoppas på Nova :$) sen blir det hem och sova =)
Eftersom det inte blev att vi skulle fara till hemavan så tar jag bussen upp till malå imorgon istället =)
Tagen från Emmas blogg :]

I'm not on you side bitch

Skolan idag var också ganska chill, hade ingen Naturkunskap så hade sovmorgon till halv 11 då vi fortsatte att jobba med vårat projektarbete, for till textil tryckarn och hämtade våra tröjor som faktiskt vart riktigt snygga! :D sen var vi dumma nog att låta Gustav köra tillbaka, sista gången kan jag lova ;) for sen och tränade på 360 vilket faktiskt gick riktigt bra den här gången =D kanske framsteg?
Ikväll blir det då att sitta framför Grey's sen sova, upp och träna 07:45 igen sen APU ;)

I'm here with you

Har inte gjort så mycket på skolan, hade inte kvar något att göra på människan och kulturellt så satt bara och chilla sen såg vi en film på halsopedagogiken så har haft en rätt så chill dag idag kan man säga ;)
Väntar just nu på att man ska börja bege sig mot hockeyn! blir bjuden på hockey av min älskade syster ;)
Nu jävlar vinner vi!! :O

maybe, maybe not.

Börjar seriöst fundera på att börja om igen! undrar bara om knät håller (A)
Vad tycker ni om det? bra eller dåligt?

I've been waiting for a long time

Ha kommit hem från skolan och känner verkligen taggen för att sätta igång med plugg direkt!.. eller så inte..
Men dagen har då bestått av att jobba med våran historia fördjupning, sen lite projektarbete där vi hade möte med loftet och dom lät jätte poritiva så vi hoppas på det bästa nu!  sen släppte vi av Emma i stan sen bar det av mot skolan igen för att lyssna på en föreläsning om högskolan, har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska söka..

Don't test me

Vaknade för inte så jättelänge sen, var riktigt skönt att äntligen få sova ut! med tanke på att jag steg upp så tidigt igår (A)
Idag är det söndag och jag har verkligen söndagsångest på hög nivå! känns som att det är jätte mycket jag måste göra idag men som jag inte riktigt har orken till-.- aja för försöka hitta orken och göra det jag måste så det försvinner! (A)

RSS 2.0