You had your bad side

Dålig uppdatering idag jag vet!.. men har verkligen inte haft orken, men ni får ett inlägg i alla fall =)
Var och såg en teater idag med 3:orna, vi såg på en pjäs som handlade om kvinnomissahandel, måste faktiskt erkänna att den var riktigt bra, man kan inte riktigt tänka sig att sånt kan hända i verkligheten, fastän det kan de..
Efter den så gick jag och la av en jacka på stadium som jag ska köpa på fredag =) sen gick ajg till trafikskolan och pluggade gick faktiskt ändå rätt så bra den här gången ;)
Ikväll blir det att bara ta det lugnt sen se grey's ;)

Things don't always go my way

Då vi hade slutat från skolan så for jag till trafikskolan och pluggade, fick pengar av Emelie sen for jag till T-shirt store och köpte en biljett till på fredag då det blir utgång! måste bara hitta någon förfest först ;) Sen blev det att ta 16:15 bussen hem =)
hade tänkt bara sitta och se oth ikväll, men vi börjar halv 10 imorgon så jag ska istället fara ner och sova hos mormor ikväll det kommer bli mysigt! var ett tag sen jag träffade henne så ;)
Ska vi göra de i vinter igen?! =D

I have to let go of your hand

På bussen på väg till skolan så vart bussen stoppad av polisen för bälteskontroll, då vart det panik kan jag lova, men dom var snälla, så man slapp böta i alla fall, men panik hann man få ;) händelse rik morgon?! :O
Nu väntar man bara på att Elin ska komma så lektionen kan börja, får se vad det blir att vi gör idag men det blir säkert bra ändå, vi ska även ha vårat 40 % seminarium idag med vårat projektarbete, fast vi ligger rätt så bra till så det är ändå rätt så lugnt för oss ;)

I'm not sorry for what I did

Har nu kommit hem från skolan, var på trafikskolan och pluggade, gick dock inget vidare.. börjar bli riktigt nervös nu.. Felle och Beckis kom sen på besök ;) gick med dom in till stan, åkte sen bussen hem =)
Ikväll blir det kanske att ta en liten prommis sen sitta och dega framför tv och dator eller så skippar jag prommisen och degar istället? ;)

I'm going my own way, with you or without you

Då var det måndag igen.. var väldigt segt att stiga upp i morse, sov lite längre än vad det var tänkt, men hann då med bussen i alla fall =) Hade Historia på morgonen där vi typ lyssnade mest på Ola, trist? JODUU!
Nu har vi samhälls och sitter och ska jobba med projektarbetet men vi är typ klara så det blir mest att chilla ;)

I wish I could turn back time

Kvällen igår blev bättre än väntat, AIK vann matchen (fast på straffar, men ändå) sen blev det att fara till morön och vara med beckis, Amanda och Felle, vi såg på oth, åkte lite bil och hade det allmänt trevligt, tycker det blev en lyckad kväll i alla fall, slutade med att vi alla for och sov hos beckis =)
Vaknade på morgonen och vi gick in på stan, gick på skyltsöndan en sväng sen for vi på frasses och åt, sen fick vi hämtning av felles pappa =)

I miss thoose times

Jag saknar dom här tiderna enormt mycket!<3
önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden och få umgås lika mycket med er igen!.<3

Work work, hard work work

Har nu kommit hem efter att ha jobbat, jag kan säga att det var grymt tungt att stiga upp i morse medan alla andra fick ligga kvar och sova.. Men nu är det gjort i alla fall och jag fick tjäna pengar ;)
Dagen vet jag inte vad kommer bestå av men det blir väl att ligga och se lite oth sen får vi se vad kvällen bjuder på! ;)
Vill tillbaka!..

Somtimes you will miss thoose times that made you happy

Verkligen dålig uppdatering idag, men var på APU:n i morse och jobbade, fick äta lunch själv.. åt på subway, gick och hälsade på William en snabbis sen vart det back to work ;)  Sen efter jag hade jobbat så träffade jag Nina och Janina och pratade lite med dom, lyckostarna som ska få fara ut på kapten röd ikväll.. ;)sen väntade jag på att mamma skulle komma hem från Umeå, gick till hennes jobb sen for vi till ica och handlade, där det var folk som bara den! det var hur lång kö som helst! (A) men sen då vi äntligen hade blivit klara så fick vi fara hem och äta, så nu väntar man bara på att idol ska börja, kommer inte göra mycket ikväll.. ska upp och jobba tidigt imorgon.. så blir att göra en tidig kväll =)
Söt flicka med chokladsås i ansiktet :]

Bilder från Umeå

Vet att jag är väldigt sen med dom här bilderna, men här kommer i alla fall bilderna från när jag och Emelie var i Umeå! =D
Hotellrummet



Tröjan jag köpte


Jag fick min MCFlurry till slut :]
<3
Hemresan.. :]

Just let it happen

APU:n gick bra idag, hade fullt upp hela morgonen packa upp varor, galga dom, larma dom, hjälpa kunder så gott jag kunde, springa fram och tillbaka i lagret (A) sen på eftermiddagen så hade jag typ inget att göra, gick typ och städade i affären, men tiden gick ändå rätt fort (A) efter jag hade slutat så for till till trafikskolan och pluggade och det gick piss kan jag säga!!.. börjar seriöst oroa mig ifall jag verkligen kommer klara av teori provet.. jag hoppas verkligen på det bästa just nu.. :S
Ikväll blir det inte att göra så mycket heller (som alla andra kvällar) hittade inte samhälls papperet, så får prata med Elin imorrn om hon kan skicka ett till papper (A) Annars blir det att se på lite oth =D<3

make sure you make anything stop you from your dreams

Måste bara få säga en sak! jag förstår mig inte på folk ibland!
Den bilden som William la ut på han och hans pojkvän, fan ta och acceptera det! visst fan är det hans val?! inte erat?! Bara för att han är tillsammans med en kille så behöver det inte betyda att han blir kär i varje kille han ser! han är dessutom inte bög! han är bisexuell! men det spelar ingen roll vad han är! 
Han är en jätte fin kille som blev tillsammans med en kille i början av november, han förtjänar inte alla jävla kommentarer, hotbrev, mail och allt vad ni nu kastar på honom! acceptera att han är tillsammans med Cristian, det är hans val, inte erat, om ni nu tycker att det är så äckligt eller vad det nu kan vara som gör att ni är så emot de, ignorera det bara då! han tar inte åt sig av vad ni säger, så lägg ner med era spydiga kommentarer och acceptera de?!?!


Don't let anoyone chance who you are

Har nu sett lite avsnitt av oth, har typ blivit fast nu! kan inte sluta se de!! :O
Kvällen kommer nog mest bestå av tv:n och datorn, kanske blir att övningsköra ner till stan en sväng om vi skulle iväg och handla, det vet jag inte än =) men så kommer min kväll se ut i alla fall! =D
So true

you will always make mistakes, just don't make the same mistake again

Sitter nu på skolan, var riktigt tungt att stiga upp imorse men orkade i alla fall kralva mig upp till slut =) så ska egentligen sitta och jobba med jordens uppbyggnad.. men är inte så jätte intresserad av hur den är uppbyggd så (A) men har egentligen rast så får faktiskt sitta och göra annat :]
Sen har man lite matte som man måste plugga sen har man körlektion 14:05 då blir det att fara hem =D
Saknar tiden utan problem!

I want to be the person I want to be

Har nu kommit hem från vårdcentralen, fick ta lite blodprover osv, kan juss och pass böja armen :( Hoppas bara på att jag får ett svar så snart som möjligt!
Stannade hemma idag också, kände mig inte riktigt 100 och hade lite feber, men måste kriga mig till skolan imorgon, för nu missar jag alldeles för mycket! (A)

One three hill

Resten av min sjuka dag/kväll så ska jag sitta framför datorn och se några avsnitt oth, även sitta lite framför tv:n och dega =) måste dock också plugga men det orkar jag inte ta itu med idag (A)
Hoppas ni får en bra kväll =D
Går inte att ladda upp bilder så ni får ett inlägg utan bilder tyvärr..

I wanna see the world

Den här dagen blev inte så värst bra, vaknade och hade i stort sett ont i hela kroppen, hade 38,1 graders feber men for ändå till skolan och gjorde klart historian, annars hade jag haökat efter sjukt mycket med den, då jag var klar med den så for jag hem med 11 bussen, la mig och sov och vaknade nu, mår lite bättre i alla fall men fortfarande inte 100, hoppas bara att jag kan fara till skolan imorgon annars kommer jag missa så grymt mycket också..
Aja får se hur det blir imorgon =)

Things don't always work out






Jag trodde att du skulle finnas i mitt liv för alltid
Men oj så fel jag hade
Jag insåg att jag bara blev mer och mer sårad av dig
Jag insåg att det var på grund av dig som jag mådde så dåligt
På grund av dig så förlorade jag mina vänner
Jag är grymt tacksam för dom jag har kvar
dom som fortfarande står vid min sida
Jag känner att jag kan bli utbytt
Av dig så fort det kommer några andra mer
''roliga'' personer i ditt liv
Då slutar man höra från dig
Det enda man får veta av dig är det man läser på alla
ställen eller får höra av andra
Det är då man inser vilket misstag man har gjort
som litade på dig och övergav sina
andra vänner för dig..
Jag har fått ta så grymt mycket skit
att jag inte insåg att det var du som var fylld med en
massa bullshit
Jag var dum nog som litade på dig
delade med mig av allt jag har varit med om
Men fick bara skit tillbaka
Jag insåg inte då vilket jävla misstag jag
hade gjort
Men kunde samtidigt inte släppa dig
För du ''betyder'' så mycket för mig
Men just nu känner jag att jag inte orkar
bry mig ett piss längre för jag
Börjar bara må sämre själv genom att lita
på dig om och om igen
trots du visat så många gånger
Att du inte är någon
Person som man kan lita på
Förstår inte hur blind jag har varit under tiden
och inte insett det förrän nu..
Visst jag är en tjej som skrattar och
verkar positiv
Men jag är så långt ifrån det som man
kan komma
Jag kan inte ta allt skit som du ger mig
Men jag är för ''snäll'' eller för
''mesig'' som jag brukar bli
kallad men jag gillar
inte att såra folk så som du gör genom
att bete mig som du gör
För du anar inte vilka du förlorar
Det kommer sluta med att du står där ensam tillslut
Men du inser det bara inte nu
Men tro inte att jag kommer finnas
Där för dig för alltid
För nu är jag less på att vara den tjejen
som man alltid kan hacka på
Den tjejen som ändå inte tar åt sig
av vad andra säger
Jag är less på att vara den tjejen
Jag vill vara den tjejen som jag egentligen vill vara
den glada och positiva tjejen som jag verkar vara
Men jag kan inte vara de
inte så länge du finns i närheten.

I'm missing thoose parts where you maid me laugh

Idag har jag inte gjort så mycket alls, varti och övningskört en stund, varit hos mormor, sett på lite filmer osv =)
Resten av kvällen kommer nog se likadan ut, sitter och ser remember the titans nu, sen blir det lite mer awkward ;)
Ha en bra kväll! =D

I wish that it could be something I could say to make it all go away

Det blev en riktigt lyckad kväll igår, for till A-torp och mötte upp My och Felle sen for vi förbi nina en sväng och hälsa på henne, sen skulle vi gå och väcka natta med en piska och lite chokladsås :] dock var hon redan vaken men vi lyckades få lite chokladsås i ansiktet på henne :] sen for jag, Natta och Felle på krysset och käka sen for vi till Natta igen och typ såg på film, sen kom John, Tony, Beckis och Elin och gjorde oss sällskap =)
En riktigt lyckad kväll i alla fall =D
Vill ha vinter!! <3

I'm awesome

Igår var jag ju som sagt med Ebba och det blev att vi såg på idol, bakade chokladbollar, såg på en''skräckis'' och såg på en annan lite mindre läskig film, hon for hem kanske vid 12-1 (?) lite osäker var klockan var, men jag kunde inte somna förrän vid typ halv 2 och vart väckt då Emelie kom hem vid typ halv 10, så då var jag inte så glad, gick upp och duschade osv =)
Vid halv 1 så ska jag få skjuts av Emelie in till stan, där jag så snabbt som möjligt ska möta upp typ felle (?) och sen vet jag inte vad vi ska göra, men vi ska då i alla fall vara med Nathalie och Myy ikväll =D
Bild brist.. Men ni får en finfin bild på Frida Jakobsson i alla fall ;)

Maybe I'm disturbed but I'm not fuckt up like you

Dagen har bestått av prao, det blev det vanliga, men att galga och larma varor även hänga ut dom, träffade även Emma B, var ett tag sen man träffa henne så pratade med henne ett tag, sen kom Sandra och Julia och gjorde mig sällskap en stund sen träffa jag även på Jens och co. Tog sen kvart över 4 bussen hem och har nu hoppat i min one piece och väntar på att Ebba Lundgren ska komma hit och göra mig sällskap, vad vi hittar på är ännu lite oklart ;) men vi hittar alltid på nå bus ;)

Run away from me before you know me, then no one gets hurt

Hade som sagt APU idag, och fick äta lunch själv, gick och väntade på att William skulle höra av sig, väntade till kl 1 innan jag höll på att hungra ihjäl, sen då jag har ätit klart då är kl kring halv 2 då får jag ett sms ''nu har jag lunch!'' så det vart att sitta med han på dallas och nalla lite pommes av han :] men det var trevligt att bara sitta och prata, dock så far han till norge imorgon så vet inte hur det blir med lunchen för min del (A)
<3

I wish that you could understand the way I feel

Sitter nu och väntar på att bussen ska komma 09:40, idag var det riktigt skönt att få sova ut, har ju nämligen prao idag så ;) ska även få äta med William idag, hoppas bara han hör av sig då han har lunch, annars blir det nog inte lunch för min del :S äh he gå nog bra ;)
Nu ska jag inte skriva nå mer onödigt! =D

Somtimes I miss you so much that it hurts

Har nu kommit hem från stan och och strax hoppa in i duschen, träffa även på natta och satt och prata med henne =) sen kom även sabrin, Jens och dängen, Jens var så dum så han gjorde så dängen missa sin buss hem (A)
Ikväll blir det även att se lite grey's, det kommer bli kanon! =D
I brist på bilder (A)

I'm hopless

Har nu kommit till a-torp för att hålla vissa flickor lite sällskap, slutade redan kvart i 12 idag så for till trafikskolan och pluggade och det gick väl inte så jättebra (A) men bara att bita ihop för ska ha det så fort som möjligt =) sen bär det av hemåt och bara mysa i min onepiece resten av kvällen, det kommer bli gaanska så awesome! =D


When love brings you down

Sitter nu på skolan och har naturkunskap B men har egentligen rast =)
Efter skolan så ska jag fara på trafikskolan (som vanligt) och plugga lite, sen bär det av hemåt för att bara dega, medan alla andra far på hockey, så har huset för mig själv ;) det kommer bli skönt! =D

I thought you loved me until I saw that you had a girlfriend

Har nu kommit hem från skolan, jag och Emma for på ett möte med Krav Maga idag, det gick faktiskt väldigt bra, dom var ändå positiva och ville hjälpa oss med vårat projektarbete! ;) tänker inte berätta mer om de förrän det är klart ;)
Sen gick vi runt på stan och strosa en stund sen fick hon åka med då jag övningskörde på trafikskolan, och det gick ändå bra, tur att jag inte längre har 2 timmar ;)

We found love

Igår vart det inte så bra bloggning, men mådde inte så jäkla bra.. hade sprängade huvudvärk som vägrade ge sig oc hade ont i magen så gick och la mig för att vila lite, och då var klockan bara 6, men lyckades faktiskt somna, så låg och sov klockan 6 och rörde mig i stort sett inte ur fläcken efter de (A) men var lika trött då jag vaknade i alla fall.. vad har jag flr fel?! :O
Lyckades i alla fall släpa mig till skolan och vi ska nu se en film ''tusen gången starkare'' jag har redan sett den några gånger så man kan väl säga att jag är en aning less på den filmen.. menmen bättre än att sitta och jobba i alla fall (A)
Lägger in en finfin bild på Kasandra ;)

I gave you all I had but got nothing back

Sitter nu på skolan och har rast men orkar inte röra mig ur fläcken.. är helt slut idag, men slutar halv 12 så det blir ju bara bra ;) men ska stanna på skolan och plugga lite samhälls sen bär det av till trafikskolan och plugga lite teori ;) sen bär det av hemåt, blir nog en bra dag hoppas jag ;)

we all need our friends

Idag är det farsdag, så nu om ett tag så kommer mormor hit så då ska vi äta lite good middag och lite efterrätt :]
Grattis på farsdag pappa! =D<3

I will always love you

Har nu kommit hem från helgen i umeå och det har faktiskt varit väldigt trevligt, det vart dock inte så mycket shoppande, lyckades bara få med mig en tröja hem.. det kändes lite bittert men bättre än inget i alla fall =) hotellet var jättefint och frukosten var bra! =D
Vi hade dock lite problem att hitta till busstationen sen men till slut lyckades vi =D tack för en jättebra helg Syster! =D <3
<3

you and me, forever

Har just haft en jätte härlig kväll med brudarna! mycket snack och skratt, såg även på idol vilket var riktigt mysigt =D
kommer nog inte skriva något mer under helgen för imorgon på morgonen så far jag och jobbar, sen far jag och Emelie till Umeå och spenderar resten av helgen där! Världens bästa syster kan jag lova! världens bästa present! ;* kunde inte fått något bättre!
Jag älskar dig! ;* <3

No one is ever gonna be like you

Har nu kommit hem från andra dagen på APU:n och det var riktigt kul faktiskt, träffade på Johannes och stod och pratade med han , träffade även på Conny och Lina vilket var väldigt trevligt, dock började Lina tänka på Ica jerry då hon såg att det stod ''praktikant'' på min skylt...
Sen så skulle jag ta 17:20 bussen hem för att hinna plugga efter jobbet, och även köpa en subway macka, men då jag går till aha så säger dom att dom har stängt?! :O så det blev tyvärr inget pluggande för mig och så missade jag 16:15 bussen på grund av det, så jag gick runt på stan en stund innan jag gick till subway, där jag träffade på danne och hans kompis, stog där och pratade lite innan jag gick till bussen =)
Just nu väntar jag på att mina små änglar så komma hit, vi ska äta subway macka (såklart) se på idol och ha det allmänt mysigt! kommer bli kanon!

I'm not perfect, but who is?

Första dagen på APU:n idag, det var faktiskt ändå kul, gick sen och åt lunch med mamma och Emelie, sen blev det tillbaka till jobbet, dock träffade jag även på Jens och Dängen.. Fast var ändå lite kul att få lite annat sällskap ;) sen efter jobbet for jag till trafikskolan och pluggade och det gick väl inge vidare, sen nu har man kommit hem och då blir det strax att hoppa in i duschen sen mysa i onepiecen och se sex and the city 2 =D

It feels so good

Som sagt så har inte dagen bestått av så mycket alls, har också försökt förstå mig på lite av teorin.. men det går ju som det går.. hoppas bara jag klarar provet och uppkörningen så jag slipper det här nu!
Kvällen kommer inte bestå av så mycket heller, ska bara dega framför tv:n och se på grey's osv =)
Imorgon börjar även första dagen då det är APU på intersport, hoppas bara jag får göra något roligt (A)
<3

Things don't always tunr out to be the way you want to

Eftersom jag är ledig idag så har man fått sova ut så länge som möjligt och har sen bara degat framför tv:n och inte gjort ett piss =) skulle egentligen fara ner till stan och plugga osv men det orkar jag verkligen inte så jag tar upp mitt sista test och pluggar här hemma istället =) det blir nog bra hur som helst =)
Det här är den jag i stort sett bor i just nu ;)

Onepiece

Körlektionen gick väl sådär idag, tappade fokus efter att ha kört i nästan 2 timmar (A) Sen då jag väl var klar så gick jag till mammas jobb, sen for vi hem, då vi väl kom hem så får jag äntligen den försenade presenten av mamma! och det var en lila onepiece!! tror ni jag vart glad eller?! =D så den har jag suttit och myst i hela kvällen, har även sett sex and the city =D
Är dessutom ledig imorgon så det blir att sooooovaaa! =D
Jaa vi är så söta ;)

Everytime I see you, my heart jumps

Har nu kommit till skolan och är lika trött idag..
For ju som sagt till trafikskolan för att plugga igår, klarade dock inte fasen men det är bara att bita ihop och plugga vidare för jag skaa klara de! Sen då jag kom hem så dega man framför fotbollsgalan resten av kvällen, rätt så skönt måste jag säga!
idag har jag också körlektion från 15:15 till 17:25.. ska köra i 2 timmar idag.. kan bli rätt så drygt men det kommer nog gå bra till slut, det brukar ändå gå fort ;)

I can't get you out of my mind

Nu har man fått sluta men väntar på att kvart i 4 bussen ska komma, då ska jag ta den till stan och sen gå till trafikskolan för att plugga lite teori, ska även försöka få tag på min syster så jag kan åka med henne hem så jag slipper vänta på 17:20 bussen istället =D
Sen kvällen kommer inte bjuda på något alls, ska bara ligga hemma och dega för att sen tagga upp för ännu en skoldag..
Haha så söta tjejer! ;)

I'm not afraid to show it

Då var man tilbaka till skolan igen.. fastnade framför Beck - Mannen utan ansikte igår den slutade inte förrän kvart över 11, så var rätt så sliten då jag vaknade i morse..
Skulle dessutom till vårdcentralen 08:20 men då var bussfittan sen så jag kom sent till vårdcentralen också, och dessutom så var han som skulle hjälpa mig var en riktigt surpuppa, han var jätte otrevlig och stressad, jag for dit för att kolla knät och få en kallelse till en ortoped även höra om en vidare utredning av min förkylning men det hann jag då inte ens fråga då sa han bara ''Då var vi klara här, Hejdå!'' så då hann jag inte fråga det, så måste boka en ny tid.. hoppas jag får en annan än den surfittan.. Nej jag är inte på bra humör idag..

If I only could here thoose three words from you

Var ju som sagt i btk igår! det var faktiskt hur kul som helst!!!!! det är något som verkligen måste göras om, for och sov hos Lina, sen vid kanske halv 6 så kom filip och tim, dom kunde då verkligen aldrig vara tysta! det vart ett jäddra tjatter då dom kom ;) Vaknade kring 10-11 tiden och mådde som jag förtjänade kan jag säga, sen kom Felle och Adam då for vi och åt på grillen, sen gick vi tillbaka till Lina och väntade på att mamma skulle komma och hämta oss =) så allting löste sig tillslut! =D

You were the only one for me

Har nästan nu vaknat, och ska strax börja göra mig klar, för kl 13:05 så bär bussen av mot stan där jag, Amanda och Felle ska fara till Natta och My och sen fara till btk för ytterligare mer bravader! =D kommer även sova i btk, vet dock inte om det blir på golvet eller en säng än, men man kan ju alltid hoppas på det bästa ;)
Kommer säkert bli riktigt awesome! =D

I hate when you think you are someone your not

Går kvällen med Ebba vart hur bra som helst! men ångrade lite att jag följde med till träningen för då vart jag bara ledsen och ville spela.. var även tvungen att lämna ifrån mig mina matchkläder..
Men efter träningen så vart jag på bättre humör, vi for till coop och köpte lite gott sen gick vi till Ebba och det var en bit att gå kan jag säga ;)
Sen då vi kom fram så satte vi på filmen Honey, jag tycker det filmen är så grymt bra, som Ebba säger: Det är verkligen en måbra-film ;) sen så vart jag hämtad vid 10.. för mamma och pappa skulle upp och jobba, då jag kom hem satte jag mig och såg filmen ''we are marshall'' det var däremot en snyftar film.. men bra var den ändå ;)
Idag ska jag även pallra mig till stan och plugga lite teori sen får vi se vad dagen har att bjuda på ;)

No help below us

Har nu kommit hem från stan och vart 2 linnen rikare och 149 kr fattigare ;) klarade även repetitions fasen idag! så nu blir det att boka prov! =D
Sen kom även Ebba och gjorde mig sällskap så vi strosade runt på stan ett tag sen tog jag 3 bussen hem och hon for hem :)
Jag ska sen ta kvart i 6 bussen ner till stan, sen ska mamma skjutsa ut mig till a-torp för jag ska se på mitt gamla innebandylag då dom har träning.. kommer bara bli ännu mer deppad av att inte få spela menmen.. sen efteråt så ska jag och Ebba förbi på coop och köpa lite gott sen bär det av till henne och ska ha lite myskväll! det blir toppen! =D

This is gonna be my paradise and I'm not gonna leave it

Har nästan nyss vaknat, mådde dock inte så bra då jag vaknade men nu mår jag bättre =D 
Jag färgade ju som sagt mitt hår igår så nu är jag i stort sett svart hårig :] var tänkt att det skulle bli lite ljusare så nu ser jag lite blek ut men de dug! ;) Jag ska strax börja göra mig klar för att fara ner till stan och plugga lite teori, och även strosa runt lite på stan  =D
Saknade!..

And I'm free

Idag har jag varit och gjort halken! det var grymt kul!!! fick sladda runt, men misslyckades även med en del men det gick bra tillslut! fick köra med Adam istället för Isabell men det gick lika bra ändå! kan då säga att han hade på självförtroende till tusen!! men grymt kul var det i alla fall =D skulle gärna göra om de! =D
Ikväll så blir det bara att dega hemma, mamma ska färga mitt hår så då får vi se hur det blir efter de ;)

It will go the way I wanted to

Nu väntar jag på att bussen ska komma då ska jag och felle fara ner till stan, ska följa med henne då hon tar hål i naveln,sen blir det att strosa runt lite och vänta på att hockeyn ska börja! det kommer bli awesome! :D
Då vet ni vart ni ha mig ikväll! :D

I can't trust people because of you

Först och främst vill jag säga TACK! till Felle som fixade min design (om den inte går att se tryck på f5) dock ville hon ha betalt för det så hon fick 15 spänn, det var de hon var skyldig mig innan ;) vi poppade lite popcorn, lyssnade på musik och såg på family guy :] sen kom mamma och hämtade mig och jag gick och la mig direkt :) uppstigning halv 7 i morse, körningen gick faktiskt väldigt bra om jag ska vara ärlig ;) är lite mer säker nu, så nu börjar körkoret närma sig ;)

RSS 2.0