Jag förstår inte vad det är som är så speciellt med dig så jag inte kan komma över dig.

Har verkligen känt mig hängig och slö idag, kanske för att jag somnade rätt så sent igår.. Men vill man ha pengar så är det bara att släpa sig till jobbet.
Blir nog en ännu tidigare kväll ikväll för att jag ska kunna sova något! Har dessutom varit så dåligt väder så har inte heller kunnat vara ute och springa och få motion.. så hoppas det är bättre väder imorgon så jag har lite att ta igen! 
 

I need you in my life

Helgen kunde jag inte ha spenderat bättre!
Fredagen så kom Lina till mig ut i Boviken där vi hade myskväll och såg på film osv.
Lördagen så cyklade vi till Bergsbyn och köpte var sin glass, vart ingen stor gladd sen här gången, det orkade jag inte, vi la oss sen på en brygga och solade, cyklade sen tillbaka till Boviken (fick lite motion i alla fall) sen la jag mig ute och solade! råkade somna i solen så hade bränt mig lite då jag vaknade men det får jag ta (A)
Sen på kvällen hade jag bara en vanlig myskväll i husvagnen, kände att det var rätt så skönt med en lugn kväll och ta igen lite sömn (A)
Gjorde även mitt första dopp idag i havet med Emelie, var jävligt kallt.. fick en rejäl chock då jag doppade huvet! men bättre sent än aldrig! =D
Imorgon är det upp för jobb! som tur är så är det bara två veckor kvar! sen får jag ta igen ännu mer sömn! ;)
 

I wanna see a sky full of lighters

Har varit en ganska tung helg med trästocks, men kul har det varit! =D 
Började sen jobba på måndag och var bara hemma, sa grattis till mammi som fyllde år:] 
Sen idag så skulle jag cykla till jobbet, hade bestämt mig för att börja cykla 20 över 6, då jag tittade på klockan i morse var den 06:30 -.- så var bara att snabbt dra på sig arbetskläderna, greppa tag i en frukt och hoppa på cykeln och trampa gärnet till jobbet, hann precis i tid (A) då skulle jag och Teres fara till Burträsk och städa, dock var vi båda lika trötta, men vi kämpade oss igenom dagen och fick det mesta gjort, blir nog en ännu tidigare kväll ikväll så jag inte försover mig imorgon ;)
 

I should´ve kissed you when I had the chance

Har haft en väldigt trevlig helg med underbara människor.
Fredag: Spenderade jag med Lina och Sandra ute i Boviken, spelade lite fotboll på stranden, pratade, såg film och åt lite gott. En mysig fredagkväll helt enkelt =)
Lördag: Spenderades med en massa folk, fick köra Sandras volvo!! så körde runt lite folk, for till Sjöbotten på någon liten fest där, for sen tillbaka till stan, leta lite folk, for sen till gummark för att hämta Jesper, sen tillbaka till stan igen och sen hem, var en lyckad kväll för min del, men har fått lite för lite sömn tror jag för är helt slut (A)
Och idag är det söndag så då blir det nog att mosa sig ner framför datorn eller tv:n och se någon bra film, får se om Felle orkar pallra sig hit, annars får man bli ensam (A)
 

I keep on hoping that the right guy will show up

Jobbdagen har varit riktigt chill faktiskt, jag och Sandra fick fara till Lövånger och städa i någon butik hela dan. Då jag kom hem fick jag ställa mig och laga mat sen har jag även hunnit vara ute på en springtur, känner att det kanske är dags att komma igång med träningen så jag inte halkar efter allt för mycket, så får tagga igång lite nu! ;)
Blir nog ensam hemma resten av veckan för resten av familjen är ute i Boviken och har det skönt-.-
 
Åhhh vad jag skulle vilja göra om studentveckan igen!..

Don't wake me up

Vet att jag har haft riktigt dålig uppdatering här ett tag nu.. Men har varken haft tid eller lust.
Har i alla fall varit i Boviken hela helgen och sett på beach soccer och tagit det lugnt, har ju dock inte varit så himla bra väder så har inte blivit så mycket solande den här helgen heller.. man kan ju undra vart sommarn är..
Imorgon blir det i alla fall upp för att jobba en till vecka, känns tungt att börja så tidigt och sluta så sent, men jag tjänar pengar i alla fall och dom behöver jag till hösten då jag inte kommer få nå studiebidrag längre (A)
 

RSS 2.0