All the times we shared are all gone

APU:n gick bättre idag, vart mindre springande ;) slutade då 4, for till ica och köpte lite gott och tog bussen hem så nu väntar jag på att Lina ska komma hit så vi får lite myskväll =) ska upp och jobba imorgon tidigt på morgonen så blir inte så sent men det blir nog mysigt i alla fall =)

Fuck you, I'm living my life

APU:n gick bra idag fast fick det jävligt jobbigt i början då jag jobba nere på lagret, fick gå upp och ner för en stege hela tiden, och jag kan då säga att det är sista gången jag ska vara på rehabiliteringsträning före jag ska på APU för fy fan vad ont i bena jag hade då jag var klar (A) Träningen gick ändå helt okej idag, ska få en ny övning nästa vecka =)
Ikväll blir det att sitta och lyssna på musik och vänta på att revenge ska börja =)

Every dream I have keeps getting broken

Har nu kommit hem från skolan, vi jobbade stenhårt med projektarbetet idag och vi har kommit en bra bit, fick köra jb bussen lite överallt ;) men fick just veta att kyrkan inte kunde samarbeta med oss.. så hoppas bara loftet kan! sen har vi även varit och lämnat in våra tröjor på tryck så hoppas bara allt funkar som det ska! =D
Ikväll blir det att skriva klart lite med projektarbetet, kanske se hockey =)

Live your life on your own terms

Är nu på skolan och jobbar med försäkringar och lägenheter, ska typ skriva om budget och så, ändå rätt så kul att veta vad allt kommer kosta osv. =)
Igår så förlorade ju Aik tyvärr.. Hoppas bara dom vinner nästa match ;)

I'm not like everyone else

Uppstigning 20 över 6 imorse för att fara på rehabiliteringsträning, träffade även Sofie där, hon taggade även upp mig ännu mer till att börja innebandy så vi får se hur det blir ;)
då man sen kom till skolan så började historian igång och trodde att jag skulle somna för jag var så trött (A) fick knappt något gjort, sen jobbade vi med projektarbetet vilket gick jättebra tyckte jag, vi körde igenom hela programmet och gick kanon! :D

I hate people who try to change who I really am

Blev en riktigt lugn kväll igår med en chips påse knät framför mission impossible 2 riktigt mysigt med tanke på hur man mådde ;)
Imorrn är det uppstigning vid halv 7 för att jag ska vara på rehabiliteringsträning kl kvart över 7 så får ta bilen till skolan sen:] då tar man sig hem fort sen ;)
Ikväll blir det bara att ta det lugnt och ska kanske se filmen 2012 med mamma och Emelie ikväll men vet inte om jag vågar de än:]

I could'nt be more happy!

Fy fan vilken härlig kväll/natt! förfest hos Emma och Olivia där det var fullt med folk sen blev det ut på The Nova med Emma och Emil P, grymt kul! for därifrån strax efter 2, då for vi till max och käka sen skjutsade vi hem Palle sen vart det hem och sova!
Vaknade dock med världens illamående och huvudvärk, trodde att jag skulle dö! men det var bara att pallra sig upp för att skjutsa Emma till stan så hon skulle hinna med sin buss hem till Piteå, sen for man och hämta mamma och nu är man hemma igen =) har inget planerat inför kvällen så det blir väl att bara vara hemma och ta det lugnt antar jag =) men tack för kvällen alla! =D

Party like a rockstar

Sitter nu och väntar på att maten ska bli klar så ska man hoppa in i duschen och börja göra sig lite klar sen vid halv 7 så blir det att fara in till stan för att hämta upp Emma sen fara hem till mig och göra oss klara för kvällen där det bli linjefest hos Emma och Olivia sen blir det utgång på Mollys eller the Nova, det återstår att se! =D
Taggad till tusen i alla fall! =D

I'm not gonna change for you

Har typ haft världens oturs dag idag, skurit upp fingret, spräckt min blåsa jag hade i handen, fick inte tag på mamma så fick vänta i evigheter innan hon kunde ringa.. men kvällen hoppas jag slutar bra, hoppas på att få ett ja-svar av Emma för att hon ska följa med ut på krogen ochpå linefesten imorgon (A) ska även njuta av chips och dipp framför revenge ;)

Real friends stay by your side, the don't chance you for someone better

Har kommit hem från skolan för ett tag sen, skrev inget igår för mådde så dåligt då jag kom hem så la mig och sov i 2 timmar sen mådde jag lite bättre menmen (A) idag mår man bättre och fick som sagt pallra sig till skolan, vi gjorde också mycket på projektarbetet idag, bra jobbat tjejer ;)! Sen blev det en snabbis in på inter sport innan man tog bussen hem =)
Ikväll blir det att plugga sen även se Grey's! :D

It's a mistery

Nu har man suttit i ungefär i en timme och letat efter en studentklänning och nu har jag äntligen hittat den och beställt hem den! =D + en tröja och en bikini överdel fick följa med också! =D Nu är det inte länge kvar till studenten! inte heller till utlandet! nu är livet på topp och taggar =D

Just be your self and don't let anyone chance that

Sitter nu på skolan och väntar på att historian ska börja =) igår planerade vi lite inför studentresan, och kom fram i alla fall till några saker, planerade även lite inför fjällen då vi far dit på påsklovet =) så det vart en lyckad söndag =) Mamma kom även hem från Åre igår men en mössa och en jättemysig tröja så det vart ett bra slut på veckan =)

People always try to hide away the pain

Idag fick man sova ut en liten stund i alla fall! =) kl 2 så bar det av mot felle där vi fotade, dock på ett litet dåligt ställe (A) ute i skogen där det var typ djupsnö så man sjönk ner varje steg man tog, så man vart en aning blöt men bra bilder blev det i alla fall tycker jag! ;)
Ikväll blir det att planera resan med Sandra, Lina, Fredrik och Gustav, hoppas bara vi kommer fram till något bra ;)

we could have done so much together

Idag har jag hinnit: jobba, leta efter studentklänningar utan vidare resultat, hjälpt Emelie hitta en vårjacka och även varit och handlat för det blir att grilla för första gången i år!! =D mums! =D
Ikväll får vi se vad som händer, tänker inte sitta hemma en kväll till i alla fall, hoppas felle vill/kan hitta på något =)

We maid it all this way

Har kommit hem från APU:n och är helt slut i benen.. känns som allt jag har gjort idag är att springa runt och stå hela tiden och aldrig fått sitta ner (A) men tiden har gått fort, har även fått prova stå i kassan igen, tycker det är lite jobbigt för jag blir så lätt stressad och vet inte vad jag ska göra, men jag får oftast hjälp så ;)
Ikväll så blir det att skjutsa pappa till Agne och marre där han ska se hockeyn sen blir det att fara hem och äta lite godis och se på en film för imorgon ska man upp och jobba :]

You can only get better if you stay strong

Har nu kommit hem från APU:n har faktiskt haft grymt mycket att göra idag så dagen har gått fort, fick sen halv springa till bussen för att hinna med den:] men nu är man hemma så nu väntas det vofflor till middag! sen ikväkk blir det väl att plugga antar jag..
Hihihi:]<3

Just listen to your heart not your brain

Sitter nu på skolan och väntar på att kl ska bli 12:45 då jag har tid hos syon för att prata om vad man ska söka vidare till efter skolan, känner att jag har lite panik över det (A) vet inte om jag ska plugga vidare eller om jag ska jobba, jag hoppas såklart på jobb så kan jag tjäna lite pengar men det hänger på om jag får något jobb, det återstår att se helt enkelt ;)

I don't wanna loose you as my friend cause your the only true friend I got left

Skolan idag gick nästan som på dans, var tröttare än vanligt vilket slutade med att jag vart övertrött och bara flummade på och tjollrade, tror Ange vart lite less på mig där ett tag:]
Sen efter skolan så satte man igång med plugg med NKA.. tråkigaste jag gjort på länge men måste man så måste man, ska bli skönt då uppgifterna är klara! :D

You made me feel like I was the only one for you

Har nu kommit till skolan coh väntar på att människan och kulturellt ska börja =) känner mig rätt så sliten idag så vi får se hur den här dan kommer sluta (A)
Igår vann dom ju 0-4 så det vart ju toppen! såg inte matchen men såg alla mål dom gjorde!:] så riktigt bra jobbat grabbar! :D

We can make it, just if we trust each other

Har kommit hem från skolan och trodde verkligen att jag skulle blåsa bort då jag gick från bussen! :O men lyckades ta mig in till slut:] 
Ikväll blir det kanske att se hockeyn och hoppas på vinst såklart! sen blir det att se smash, om jag hinner se början =)

You were the only one who made me happy


Måste bara få lägga in den här bilden från i fredags! Jag, Arvid, Sandra, Lina, Mimmie och Jenice =)
Dock ser det ju mindre nyktert ut, men riktigt kul i alla fall =)

I will never let you see me weak

Har nyss vaknat efter en väldigt god natts sömn=) kom hem vid halv 3 igår för jag skulle hämta Emelie som hade vari ute på krogen, men jag fördrev tiden genom att umgås med Frida, Amanda, Micke, Felle, Jenny osv=) var en riktigt rolig kväll faktiskt =)
Ikväll så ska vi fara och äta hos mormor som har fyllt år, sen efter det blir det spelarmöte med laget, så får vi se hur det blir ;)

I drove him wild!

Fy fan va kul jag hade igår! blev utgång på Mollys och en massa dans och träffade även en massa roligt folk! en sån här kväll skulle jag väldigt gärna vilja göra om!! =D men då mår man ju som man mår idag (A)
Ikväll blir det att fara iväg på lagfest i myckle men ska först skjutsa mamma pappa och Emelie till hockeyn, kommer nog bli en kanon kväll! bra avslutning på lovet! =D

Once I gave my heart away but I'm never getting it back

Idag så vart det uppstigning kl 6 för att fara iväg och jobba sen for man hem och sov till 20 i 1 :} sen gjorde man mat och klev in i duchen =) nu håller jag på att göra mig klar inför kvällen för halv 7 kommer jag befinna mig hos Mimmie där det är förfest med dom bästa brudarna sen blir det utgång, antingen på Mollys eller på det bnya stället the Nova, det kommer säkert bli riktigt grymt! =D

When I see you, I just want to be with you

Igår var jag ju med Lina och Sandra, vi planerade lite inför resan i alla fall men ingen bokning.. hoppas bara på att det blir av i alla fall :] Vi såg på Varg Veum och åt lite gott =)
Idag vart det uppstigning kl 6 för att släpa sig för att jobba, gick ändå rätt så bra, efter jobbet for jag även till Inter Sport för att lämna in mitt cv till tomas, hoppas jag får sommarjobb där:] sen nu blir det väl att bara ta det lugnt och så får vi se vad kvällen bjuder på! hoppas någon vill hitta på något i alla fall =D

You are the only exeption

Nu har man ätit så nu väntar man på att klockan ska bli halv 8 då det bär av till Sandra för kolla på resan och kanske boka!! =D även äta lite gott, se kanske på någon film och ha det mysigt! ska bli kul att få träffa dom små flickorna igen:]

I look into your eyes and I'm yours forever

Har nu kommit hem från ortopeden.. har alltså väntat i 6 fucking månader bara för att få veta att det är en inflammation!.. och ska äta ibuprofen i några dagar sen börja träna och se hur det går!.. fy vad arg jag blev! det hade väl ändå vårdcentralen tagit reda på med en gång istället för att låta mig vänta hur jävla länge som helst! nu är jag inte på humör!

I miss the times we spent together

När man kom hem från Malå så blev det att packa upp en massa grejer sen satte man sig framför datorn sen blev det att traska bort till felle!<3 som det känns som jag inte har träffat på evigheter så det kändes skönt att få träffa henne igen =) vi satt framför datorn och lyssna på musik och pratade en massa =)
Imorgon blir det att stiga upp tidigt för att kl 10:10 så har man äntligen fått en tid hos en ortoped, har bara tagit över 3 månader, hoppas bara att det var värt väntan, det återstår att se imorgon, godnatt gott folk! =D

I miss the friends I used to have

Nu funkar äntligen internet i malå så nu blir det lite bättre uppdatering! =D
Har nu kommit tillbaka från backen men ska snart dit igen, backen är bättre idag än vad den var igår men det är lite kallare idag tyvärr (A)
Åker tyvärr hem imorgon så då får vi se vad som händer resten av lovet =)

Droping like flies around you

Igår så var jag ju Med Ebba, vi bakade chokolate chip cookies, tog lite längre tid än vad vi hade väntat oss men tycker ändå dom blev goda =D en bra start på lovet =)
Efter jobbet idag så for jag till 360 för att vänta på mamma sen for vi och hyrde film och for på clas ohlsson och då köpte jag ett par högtalare som är jättebra! så nu blir det att lyssna på musik och se på film tills dom kommer hem från hockeyn =D

I don't know what I'm gonna do without you

Herregud! vad gör jag uppe nu?! :O jo ska iväg och jobba.... känns tungt nu såhär på morgonkvisten, men som tur så har jag mamma med mig så hon håller mig vaken (A) Skulle egentligen få upp Emelie också men hon ligger fortfarande och sover så då får hon skylla sig själv =)

I wish that you felt the same way as I do

Har nu kommit hem från APU:n den gick faktiskt väldigt bra idag tiden har gått fort för har haft rätt så mycket att göra! =)
Så nu är det lov och det ska firas med att man ska fara till Ebba och ha det mysigt! ska även baka lite gott :]

I wish upon a star

Har nu kommit hem från APU:n hade faktiskt mycket att göra idag, fick mest vara i larget i början men sen blev det att vara ute i butiken mesta tiden ;)
Försöker nu se förra avsnittet av revenge men internet laggar lite så man får vänta ett tag (A)
Sen ikväll blir det att bara ta det lugnt och soova, ät rätt så sliten idag (A)

RSS 2.0