I said it one time, don't make me say it again

Känner att blogglusten verkligen är på botten, har aldrig varken något intressant att skriva eller något roligt att skriva men kan väl berätta om min helg. På fredag så var jag en snabbis hos myy och träffade underbara människor. På lördag vart det tidig uppstigning för jobb sen stressa iväg till edda för att åka buss till umeå med laget som det dock blev förlust.. fick sen stressa hem, packa upp grejerna osv sen fara upp till kusinerna för att äta middag osv, sen skjutsa Emelie till jobbet,sen skjutsa myy och felle till kågevägen, sen fick jag mig själv till Bureå för att vara med Olov. Kände mig helt slut efter allt stress. På Söndag for jag hem vid 2 för att hämta Emelie på jobbet sen blev det en lugn och tidig kväll vilket kändes grymt skönt!
I veckan är dessutom min sista vecka som jag jobbar, efter fredag blir jag arbetslös igen.. om jag inte blir inringd nå mer, gäller att hitta ett bättre och roligare jobb så snabbt som möjligt =)
 

I have'nt been more happy now that you're gone

Helgen har varit toppen! började med att man umgicks med en massa underbara människor på fredagen, utgång sen på olles där det inte var mycket folk, men hade kul ändå =)
Lördags tittade man på när Frida spelade match med damjun sen så for vi å käka sen tillbaka till myy, fick hämtning av Emelie for sen ner till stan igen, för att sen fara till Sofie och umgås med laget och se på hockey där AIK total krossade Rögle. For sen hem vid kanske 12, gjorde klart mat osv.
På söndag så fick jag hämtning av Emma vid halv 11 för kvart över 11 avgick bussen mot Umeå där match mot Holmsund stod på schemat, vi har haft en bortaspöke på oss där vi inte har vunnit en enda match, men det skulle bli ändring på de, och det blev det också, vinst med 3-5 där även jag fick göra mitt första mål för säsongen!
Var skönt att få åka hem med en seger!
 

Sometimes it's hard to know if one person is telling the truth or just lying to you right in you face

Helgen kunde inte ha varit bättre, dock vart det väldigt lite sömn men.. Fredag så var jag med Felle och Frida, åkte med dom medan felle var lite fyllechaffis här och där, sen for jag hem och sov, upp och jobba på lördagmorgon, väntade sen på att Frida skulle komma till stan, gick runt på stan och strosade, sen for vi hem till mig, sov en liten stund sen började vi göra oss klara för kvällen, skulle först och frida christopher som hade fyllt 20, men vi stannade inte där så länge, for till stan, åkte runt lite, for sen ut på allstars och träffade massa roligt folk, vart sen fast på Max tills jag kunde ta mig till min sovplats, vaknade sen vid 8-9, och började gå in till stan sliten som ett djur.. For sen till Mormor för att vi skulle fira att det var farsdag, det bjöds på godmat och lite spel =)
Sen fick jag äntligen sova, sen blev det jobb på måndag igen.
 

It feels like I'm a nobody to you.

Har nu kommit hem efter träningen och har aldrig haft så här mycket träningsvärk efter fyset i tisdags.. var så dum och tog på mig mina easytone skor sen på onsdagen då jag for till stan, det gjorde ju inte saken bättre kan jag ju säga..
Imorgon är det fredag så då blir det äntligen helg! dock jobb på lördagmorgon, Men imorgon blir det antingen att umgås med Frida, Felle och Ladås eller bara vara hemma och ta det lugnt, Lördag så är det jobb på morgonen sen vänta in Frida, fara hem till mig, göra oss klara för kvällens bravader! kommer bli sjukt kul! =D får se vad som händer på söndag eftersom det är farsdag.
 
Bara jag som vill tillbaka?

I'm still smiling like an idiot every time I look at you

Går kvällen så var det halloween! blev först förfest hemma och Frida i bureå, sen fick vi hämtning och for till Nina sen ut på krogen där man träffade en massa folk som man inte träffat på ett väldigt bra tag! Var ute där tills det stängde, for sen till Nina, blev ganska sent innan man somnade men (A)
Då jag vaknade i morse så mådde man absolut inte bra.. Drog till krysset och fick i mig lite mat, for tillbaka till Nina, sov lite sen fick jag hämtning av mamma somnade sen då jag kom hem, käkade och nu sitter och och ser på private practise medan alla andra är ute och har kul, men en positiv grej är att jag kommer må bra imorgon och inte dom (A) 
Tack för en underbar kväll!
 
<3

You're only in my mind

Nu är det inte länge kvar tills det är dags för lite halloween firande!! blir att vara med en massa underbara personer i Bureå sen vidare till stan sen ut!
Igår så var jag och Frida och hittade en målvaktsutrustning till henne, tycker att den vart jättebra och nu har vi fått det bortgjort i alla fall (A)
Just nu sitter jag och väntar på att få fara till stan och spendera resten av dan med Ebba som kommer hem från Umeå vid 2 =) Ikväll blir det att tagga för match mot p97 (A)
Rörigt inlägg jag vet.. men det är bättre än inget antar jag.
 

RSS 2.0