I have my self to care about, don't come crying to me about help

Dagen började ganska lugn tills det blev till världens stress dag, jag och Sandra trodde att vi skulle ha det rätt så lugnt så som det såg ut på lappen som vi fick men slutade med att vi fick veta att vi hade myyyycket mer än vad vi hade uppfattat så vi fick stressa ihjäl oss sista timmen (A)
Ikväll blir det en lugn kväll, blir att ha spakväll med Emelie, ska bli riktigt skönt och behövligt! att bara få slappna av och koppla bort tankarna och bara njuta =) 
Imorgon blir det tidigt upp och jobba, sen är man fyllechaffis på kvällen =)
 

everything will be okay

Sitter nu på lunchrasten och ska strax fortsätta jobba, har ändå haft en rätt så bra förmiddag, ska till seab nu sen blir det att köra till kåge för att städa ur en lägenhet, sen ikväll är det träning igen, love it! Känns som att de här blir en bra dag :-D

You say that you hate me but you only hate that you love me

Har varit nu och jobbar i två dagar och varit lika slut båda dagarna.. Igår så hade vi träning, var på taktik träning men det behövs de med, ikväll hade vi också träning och trodde seriöst att jag skulle spy där ett tag, var så himla trött, men det kändes jäkligt bra! ;) 
Nu blir det att sätta sig framför tv:n och se på hart och dixie, sen soooova! då blir det att dra sig upp kl 6 imorgon för att jobba igen! 
 

I don't want you to leave me even thow you got every right to do it

Hejbara vad helgen har gått fort! har inte fattat att det är söndag än! :O då var det upp tidigt för jobb imorgon igen!.. Helgen har spenderats med en massa underbara människor! har varit lite svajigt för min del men har ändå slutat bra till slut! ;) Jaa jag vet inte vad jag ska skriva om helgen men har varit riktigt kul i alla fall, men nästa helg blir heelt nyktert! (A)

I will always love you, just don't leave me too fast

Igår så var jag en sväng på stan för att köpa ett par svarta jeans som förhoppningsvis ska invigas i helgen, for sen till Lina och tryckte lite chips och dipp medan vi försökte se project X men den hackade bara så vi la ner den, fick sen hämtning av mamma, for till Boviken och hjälpte dom att packa in alla möbler som har varit i förtältet, for sen på träning! ;) Idag har jag dock inte gjort någonting! vaknade kvart i 12.. åt frukost, gick sen och la mig igen för jag var så himla slut av någon anledning, har sen bara häckat framför tv:n med Emelie :) Ikväll blir det tjejkväll med Lina och Sandra för Lina far till sthlm på lördagmorgon.. kommer sakna henne grymt mycket medan hon är borta men vi får fara och hälsa på henne någon gång ;)

I've made my self clear

Jag vet att de är kass uppdatering här men har varken haft tid eller lust.
Har i alla fall jobbat nu några dagar ocg tjänat ihop lite pengar ;-)
Idag var de första träningsmatchen mo ib, förlust med 6-0 men då spelar dom i en division högre än oss också, men tycker ändå att vi kämpade på bra! ;-)
Imorgon är jag ledig så det blir att sova ut och kanske gå en sväng på stan! :-D

I promise to never leave you as long as you love me

Vaknade vid 7 idag för att stiga upp och få hämtning av Frida för att sen fara och hämta Felle och Ronja, då bar det senare av till Umeå för lite shopping! Jag kom hem med några hundralappar fattigare och tre tröjor rikare! ;) 
Men var då jättekul att fara iväg en sväng och bara ha kul!
Kvällen kommer inte bestå av mycket, blir nog att gå ut på en promenad sen bara sitta och chilla framför datorn eller tv:n för imorgon blir det partyyy! ;)
 

I've been praying for too long that it's was gonna be you and me, but it never happends

Idag har man varit på arbetsförmedlingen och suttit där i över 1 och en haltvimme innan man fick dra sig därifrån, träffade sen upp Nattha och Moa innan man for på Max och köpte mat till mig och Emelie, for ut till Boviken och stannade där innan jag cyklade till stan. Jag cyklade upp för hela solacken backen! då jag var längst upp så kunde jag inte stå på mina egna ben för jag var så yr!.. Cyklade sen vidare till stan där jag mötte upp mamma så jag kunde på skjuts hem.
Sitter nu och väntar på att jag får fara andra innebandyträningen, så får vi se hur det går! =D
 

You make me fall down so hard every time, I can't believe that I bought your bullshit

Har varit och jobbat idag och känner mig slutare än någonsin!.. har varit i Ske-hamn och gjort golvvård..
Känner att jag ändå borde fara ut och springa ikväll men vet inte om jag orkar de än.. 
Men det är bara att masa sig upp samma tid imorgon också för att jobba sista dagen innan man blir arbetslös, då får man ta sig in till arbetsförmedlingen och söka jobb..
 

I will have a wonderful life, with or without you

Helgen har varit toppen, blev så att jag for och åkte bil med Frida och Felle på lördagkvällen, kom hem vid halv 4 och slocknade direkt!
Vaknade sen vid 11 då jag fick ett sms av Felle om vi skulle fara och bada, hämtade sen upp Jonny och skjutsade honom till Myckle sen for vi hem och har bara varit hemma och tagit det lugnt.
Ska strax lägga mig och sova för ska upp 2 dagar till och jobba! =)
 

Sometimes I miss being together with you but sometimes I can't believe that I even were together with you

Har haft en rätt så skön vecka med lite jobb och var även med Ebba i onsdags då hon hade kommit hem från gotland i måndags, vi åt på subway och for sen hem till henne och såg på film =)
Igår så for jag på min första innebandy träning, det funkade ändå helt okej, så ska ge det en till chans på onsdag troligtvis (A) efter träningen så var jag och Ebba duktiga och for ut och sprang ungefär 5 km så har lite träningsvärk i benen idag (A) 
Blev att slita sig upp och jobba nu på morgonen och nu väntar jag på att klockan ska gå så jag kan fara ner till stan där det ska ätas glass med Lina och sen kanske fara och bada och sola lite, kvällen är ännu oklar så får se vad de blir ;)
 
<3

All I wanted waas to be with you, but now you're gone and I missed my chances

Har haft en ganska lugn helg, var uppe med tuppen igår och for och jobbade sen for jag ut till boviken, sov en stund sen for jag och Emelie på stan och shoppade lite nu när det var så mycket rea överallt, men hittade dock bara en tröja för 50:- men det är bättre än ingenting i alla fall. 
Sen for vi tillbaka till Boviken och slog och ner framför tv:n och hade en riktigt mysig kväll.
Idag blir det att hämta mina päron i stan då dom kommer hem från sundsvall sen blir det nog att se någon film och bara ta det lugnt =)
 
Jag vill tillbaka till Alanya!!!!! :O

Bet on it

Har varit en rätt så bra dag idag, har varit lite jobbigt på jobbet men ändå flytigt på bra. 
Ikväll så har jag hunnit vara ute och springa, kände mig mer taggad än nånsin! tror jag kommer ha rätt så ont i kroppen imorgon, men det är de värt!
Väntar nu på att Lina och Sandra ska bli klara så ska vi sen fara till Ainas och köpa glass! =D
Ha en bra kväll!
 

RSS 2.0