I love my life

Har nu kommit hem från att ha varit och åkt i vitbergbaken med Micke, Felle och Rasmus, var faktiskt riktigt kul, trots en massa kämpanden i skogen och efter felles fail i ett hopp så blev det riktigt lyckat till slut =) 
Sen skjutsade dom hem mig innan dom for vidare till stan så funderar på om man ska gå och lägga sig snart, det vore rätt så skönt ;)

Skolan

Har nu kommit till skolan och det var verkligen en seg morgon, vaknade först 05:50 och låg vaken till halv 7 innan jag insåg att jag hade en halvtimme kvar att sova.. men sen blev det att kriga sig upp och börja göra sig klar =) som vanligt så var bussen sen i morse men hann ändå med bussen till skolan så nu väntar man på att NKB ska börja så man kan börja med redovisningen som vi har idag, hoppas bara att det går bra ;)

I know I'm not perfect

Idag har man varit duktig och verkligen tagit orken till sig och stor städat sitt rum så nu är det i stort sett gått som nytt! =D
På skolan så lyssnade vi på en massa olika företag om man vad gjorde osv, tror det hette framtidens dag om jag minns rätt (A) Vart då rätt så långtråkigt efter ett tag (A) slutade 4 sen så då for man hem och nu väntar man på att familjen ska komma hem från hockeyn, hoppas såklart på vinst! =D
Måste bara få lägga in det här kortet på Emmeli Fjellström! tycker det är ett så sjukt fint kort!! även hon som har tagit kortet själv ;)

I'm awesome and I'm not lying

Har nu äntligen fått slutat och har fått veta att jag både klarade av historia redovisningen och klarade även provet i samhälls så nu är man ändå på toppen humör! väntar på att bussen ska komma så jag kan få börja fara hemåt =) då jag kommer hem så ska jag sätta mig och se lite glee, sen även om jag orkar ska jag städa lite.. det ser ut som ett bombnedslag i mitt rum just nu, men bara om jag orkar ;)

I could have been worse

Vet att jag inte bloggade något igår men det var för att jag varken hade ork eller någonting annat!
Men Sandras 18 års fest tycker jag ändå var rätt så kul! men for dock hem tidigt och la mig och sov, mådde sen som jag förtjänade på söndag morgon och orkade juss och pass stiga upp, men sen blev det bakismat på Max så då vart man lite piggare ;)

Party

Sitter nu hos Nina och väntar på att Felle ska komma hit så hon kan hjälpa mig med mina lösögonfransar, för senare ikväll ska vi vidare till kroksjön för att fira SandraLundberg som fyllde 18 år i torsdag! så bara att tagga inför ikväll! =D

I thought this would be easy

Idag har vi varit och tränat med krav Maga om vårat projektarbete, jag tycker att det gick väldigt bra och det var roligare än vad jag trodde att det skulle vara, var dock grymt nervös innan, men det gick ändå bra ;)
Sen ikväll ska man fara till Klutmarks backen och åka för det är gratis åkning ikväll, har däremot mina snowboardsgrejor i malå men snälla Myy låter mig låna hennes grejor! =D

I have my friends and thats all I need right now

Har kommit hem från APU:n, började med att jag for till inter sport för att mötas av en skylt där det stod "restart kl. 11:00" så fick vänta till 11, då jag kom in så hade vi fått nya fina arbetskläder! tycker dom är mycket snyggare än dom förra =D sen tog jag och bohman en lång lunch för att intervjua några på jobbet som man måste göra.. men gick ändå helt okej =) sen ikväll så väntar jag på att Nina, Felle osv ska komma och hämta upp mig så ska vi ut och åka lite biil sen blir det att typ soova! =D

I came to say goodbye forever

Har kommit hem från skolan och väntar på att pappa ska komma hem så man får lite käk =)
Känner mig rätt så sliten idag har ont i huvudet osv, tror det blir en tidig kväll för min del.. Annars så måste jag göra klart en ergonomi uppgift som ska ingå i APU:n som för övrig är jääävligt tråkigt!..
Hade inget roligt att skriva kände jag (A)

I miss the times we used to spend togehter

Sitter nu på skolan och väntar på att lektionen ska börja, vi tjejer har ett ganska så stort beslut att ta nu på morgonen men det kommer nog bli bra hur som helst =)
Sen blir det att jobba med projektarbete och ha 70 % seminarium =)

I had my feelings but I lost them along the way

Har nu kommit hem från skolan och sitter och ser på lite glee ;) eftersom det inte går att se på th nu på ett tag så får jag följa glee ett tag istället ;)
Hade faktiskt inte så mycket att skriva, bara att ta det lugnt ikväll nu när det är fet tisdag! ;)

I hate when you make me miss you so bad

Har nu kommit hem efter en lång dag, började med Historia sen samhälls där vi bara hade prov vilket jag hoppas gick bra, sen for jag till Nina för att umgås med henne och felle, satt och hade det mysigt, fick sen hämtning av Oliver så nu sitter man och väntar på att resten av familjen ska komma hem från hockeyn, under tiden ska jag plugga ;)

Hemavan i bilder

Nu har jag lagt in bilderna från hemavan så här kommer dom!
Halvvägs till tärna gick bilen sönder..

Detta blev den finfina hyrbilen! ;)

Det var alla! =D

Hope is all we got

Igår spenderade man kvällen med en massa underbart folk! vart dock en tidig kväll för skulle upp och jobba i morse det gick ändå helt okej, for sen hem och väntade på att Emelie skulle vakna sen bar det av mot stan igen för att städa lokalen dom hade till Emelies 20-års fest, sen for vi och hälsade på mormor sen hemåt och nu väntar man på att maten ska bli klar sen bär det av mot felle där kvällen kommer spenderas med Felle, Frida, Sandra och Amanda! =D

I can't let you go

APU:n idag var typ likadan som igår, fast hade lite mer att göra idag så dan gick fortare ;)
Ikväll ska jag vara med Lina, Sandra, Frida, Linnéa och en massa mer (vet inte riktigt vilka som ska vara med) så det kommer bli kanon! =D

I kept my hope high for you

APU:n idag var riktigt jobbigt, har verkligen ingen ork i mina ben nu längre så kommer bara sitta och slöa och tjocka mig ikväll, borde egentligen städa och plugga också men får se hur det blir med det (A)
Vet att jag är seg med bilderna från hemavan men har bara inte orkat lägga in dom på datorn en, men dom kommer! =D

I get nervous when I'm around you

Kände mig riktigt sliten i morse.. men lyckades ta mig upp, hann inte med bussen så fick ta bilen istället, väl på skolan så had vi NKB med hjallis sen jobbade vi lite med projektarbetet, fick inte så mycket gjort men ändå =) sen vart det att köra hemåt igen =)
Skulle egentligen storstäda mitt rum men just nu har jag då verkligen ingen ork till de (A)

I thought you were one of the good guys

Har nu kommit hem från Nina, Jag, Nina, Amanda och Felle hade en forever alone kväll, men först for vi tjejer + Micke och körde skoter någonstans i kågemarken åh fy fan så kul de va!!! =D  sen droppa vi av Micke och for till Max och köpte mat sen till coop för att köpa lite gott sen till Sunnanå för att hämta upp Jenny sen tillbaka till Nina igen och se på lite tv och ha det mysigt! en riktigt lyckad alla hjärtans dag tycker jag! =D

You were all I needed

Då har man kommit hem från hemavan och hoppas bara på att man inte har glömt något där ;) 
Det va då grymt skönt att få vara borta hela helgen + måndag och bara få vara borta och åka i backen och ta det lugnt utan några problem! hade lätt gjort om de om man hade råd! ;)
Men nu när man är hemma så måste man sätta igång med att plugga lite, ska även hinna med att se lite oth ;)
Bilderna från hemavan kommer in snart! ;)

But somehow I will always love you


Hemavan

Sitter nu i stugan i Hemavan,första dagen i backen gick väl inte då jättebra men ska få låna ett knäskydd imorgon då vi far till tärna så då får vi se om det går bättre =) ikväll dotter vi inne i stugan och ser på melodifestivalen, ytor det blir en tidig kväll ikväll också gör kommer nog ha rätt ont i kroppen imorgon efter alla rak sträckor som man har gått kämpa dig igenom med brädan (à) imorgon blir det att åka i tärna då få blir det nog roligare backar att åka i istället ;) skriver med mammas iPhone så kan inte lägga in någon bild =D

I didn't want to fall there again but now I have

Godmorgon! sitter nu och väntar på att bussen ska komma så far jag till inter sport, kommer bara jobba fram till 12 idag, för kommer ta 12:20 bussen hem sen snabb äta och packa det sista sen bär det av mot hemavan!!! jag är taggad till tusen! att få åka i backen, mysa i stugan och bara vara!!! Haha idag är jag på bättre humör dessutom! ;)

How could I've been a such fool?

Har varit på dåligt humör hela dagen och känner att jag verkligen inte kan bli glad just nu, men då man väl försöker vara glad då får man skit för de!.. 
Borde inte blogga för det blir ändå bara ett emo inlägg..

I am better than you and I know it

Har nu kommit hem från skolan, missade 4 bussen hem så jag felle och sandra strosade runt på stan tills 17:20 bussen gick, satt med felle på subway tills hon hade ätit, sen fick man frysa häcken av sig medan man gick hem..
Ikväll blir det att mest plugga.. blir säkert att se på lite oth också, det återstår att se ;)

I can't live without you

Då var hälsopedagogiken snart över! bara typ 20 min kvar sen får vi äntligen sluta skolan! och bara heeem! men måste typ sätta igång med lite plugg direkt jag kommer hem.. Eftersom jag är borta nästa måndag så blir det att göra alla saker som dom ska göra på måndag måste jag göra före måndag så blir lite stress men det ska nog gå bra tror jag ;)

I'd hoped you were a better person

Har nu kommit till skolan och har människan och kulturellt.. vi ska egentligen jobba med vårat projektarbete men vi bestämde oss för att jobba med det imorgon istället då vi vet mer! så nu sitter vi och bara väntar på att ronnie ska komma tillbaka så vi vet mer vad vi ska göra resten av lektionen ;)

It's you and me against the world

Har nu kommit hem från en väldigt jobbig måndag.. hade det vädligt svårt att stiga upp ur sängen i morse ville bara ligga kvar under det varma täcket.. väl då jag kan till skolan så började historian.. där det blev en liten redovisning osv sen samhälls med förberedning inför prov om två veckor.. Ne jag ska inte vara så negativ nu! (A)
Ikväll blir det att bara ta det lugnt, hade tänkt stor städa mitt rum men tveksamt att jag orkar de (A)
Jag och Majsan :]

Just be your self

Går kvällen blev riktigt lyckad med frasse mat, film och en massa prat, vid 11 så blev det att vi for hem, var livrädd att köra genom myckle heden eftersom filmen handlade om en tjej som blev kidnappad ur bilen, så körde lite fortare än vad jag borde ha gjort (A) tur inte polisen var där i alla fall, men tog mig hem till slut så då blev det att typ lägga sig och sova direkt =)
Dagen kommer bestå av att bara ta det lugnt och typ sova hela dan :]

It doesn't matter how you look on the outside, it's the inside that matters

Kvällen kommer spenderas med två underbara brudar! det bli att käka mat, och sen vara hos Lina resten av kvällen, blir säkert att se på någon film eller något! bli supermys! ha en bra kväll!<3

Next time I will be more careful with who I trust

Igår blev det Bio med Majsan och Ebba vi såg mission impossible den var faktiskt grymt bra! =D men var svinkallt då vi skulle därifrån! (A) for sen och sov hos Viktor, sen blev det avv vakna kl 7 och gå ute i kylan till ck för att jobba.. trodde verkligen jag skulle frysa bort!.. Nästa gång det blir så kallt ska jag då ha med mer mer kläder! (A)
Men hade då en jätte trevlig kväll som jag verkligen tycker borde göras om! =D

I'm gonna be okay

APU:n idag gick segare än någonsin! trodde aldrig dan skulle ta slut, men fick då prova på att stå i kassan idag med Annas hjälp så gick det ändå bra ;) Men var nervös som fan:]
Ikväll blir det hockey med Emelie och några till tror jag, vet inte riktigt vilka det blir ;)
Hoppas på vinst i alla fall ;)

It's always gonna be about you

Har nu kommit hem från skolan, så nu har jag fått hem min studentmössa! taggar redan nu till studenten!! helt sjukt!! =D
Så ikväll blir det en lugn kväll, kanske se lite oth, tv osv ;)

You were the only one for me but now I've found my own way

Är nu på skolan och jobbar med vårat projektarbete, Emma är inte på skolan idag så jag och Ange kämpar på med det vi har, men Emma som är så duktig kanske ska jobba hemma i alla fall vilket vi inte tycker att hon ska ;)
Sen blir det att köra hemåt, för fick ta bilen i morse och fick lite sovmorgon! grymt skönt faktiskt! ;)

RSS 2.0