All I need from you is to feel that you like me

Nu sitter man på skolan och har gjort klart uppgiften som vi skulle göra idag, så nu väntar man på att man ska ha sitt ''må bra''samtal med ronnie, man ska också prata om hur man ligger till i kursen =) 
Efter skolan så blir det att fara hem och käka sen fara ner på hockeyn men Emelie och kanske felle om hon nu skulle med =)
Hoppas på vinst såklart! :D

Even thow I'm trying to be honest it gets wrong anyway

Sökandet efter jobb gick väl inte så bra idag, alla chefer var antingen ute på något ärende eller så var han/hon inte där.. så får försöka ge det en annan chans någon gång =) 
Efter det så for jag hem till felle där vi lagade mat, lyssnade på musik, såg på film och pratade med Viktor på skype =) men nu har man kommit hem från kylan.. höll på frysa ihjäl då jag gick hem (A) så snart blir det nog att gå och sova tror jag ;)

People always say that you will find the right one, but the right does not exist

Idag är man ledig för att man var på öppet hus i lördags, så det blir snart att dra sig in mot stan för att söka lite jobb, så får vi se hur det går, sen kanske man drar till a-torp eller så far man hemåt får se hur det blir =)

Don't talk to me, don't look at me, don't make me smile, cause I know you're a bad guy

Igår så kom ju Ebba förbi här i Medle, vi lagade mat, såg på tv och hade det riktigt mysigt =) Eller okej vi lagade inte mat, vi åt rester från flygande Jakob och blandade det med revbensspjäll hehe :]
Vi började även se filmen bruno och det är de värsta jag har gjort, klarade inte av att se den så vi bytte till något annat (A)

I'm falling for you

Det blev ingen uppdatering igår för hann inte så mycket innan det blev att dra till Linnéa för förfest, sen for vi ut på Mollys och dansade, men blev en kort kväll för mig för hade tappat min lapp så jag skulle hämta ut min jacka, så var tvungen att övertala tjejen som stod och tog emot jackorna att ändå kunna ge mig min jacka, sen fick jag inte hänga tillbaka den och få en ny lapp, så fick ta min jacka och gå ut, så kl 12 tog kvällen i stort sett slut för mig (A)
Sen imorse skulle man fara till Öppet hus på skolan.. då var man inte tagg på livet, mådde inte bra kan jag säga, men nu är jag hemma i alla fall och väntar på att Ebba ska komma hit och spendera kvällen med mig! =D
Blev lite konsigt med bilderna på slutet men bilderna är tagna från Linnéas och Sandras blogg =)

I'm happy the way I am!

APU:n gick ändå helt okej idag, fick göra lite olika saker som jag inte riktigt orkar gå in på =)
sitter vid datorn och degar, har ingen att prata med för felle dissade mig just ... buhhuhu jag är dissad!
Äh hade inget vettigt att skriva (A)

once I loved a boy who didn't love me back

Fick sluta lite tidigare idag från projektarbetet, skulle egentligen få skjuts av Peter (Emmas kille) in till stan så jag skulle hinna med min buss men eftersom han är från piteå och har tydligen noll lokal sinne så körde Göran förbi och skjutsade mig till stan så jag hann med min buss till slut, hade inte orkat vänta till kvart över 4 (A)
Ikväll får vi se vad som händer, börjar då men APU:n imorgon igen =)

I had faith in you

Åh vad jag är less på denna snuva!.. kommer aldrig bli av med den, för är tydligen en massa allergier som jag har, så måste knarka allergispray och allergipiller hur länge som helst! kommer aldrig få bli av med snuvan för jag har det tydligen i mitt blod.. allt jag kan göra är att försöka undvika allt jag är allergisk mot och det är ganska så mycket tydligen!.. så är förkyld hela mitt liv.. tagg på livet!..

It's my turn to shine

Har kommit hem från skolan för ett tag sen efter att ha jobbat häcken av mig med hälsopedagogik..! men nu är det äntligen över så nu är det bara att njuta av kvällen och vänta på att pappa kommer hem då ska vi fira han för han fyller 51 år idag! Grattis! =D

I'm okay

Sitter nu på skolan och har människan och kulturellt vi ska skriva om kön och sexualitet! ;) jag och Ange har redan gjort dom frågorna för ett tag sen så vi har suttit och spelat ett spel på hennes mobil och det kan jag loooova är beroende framkallande! men riktigt kul! ;)
Snart är det lunch så då är det att slappa sen blir det att ha en till lektion som jag inte vet vad heter ;)

School

Sitter nu på skolan och har historia, jag och Ange väntar på att sega Ola ska komma och hjälpa oss så vi får gå på lunch någon gång! ;) de är även goo lunch!
Sen har vi samhälls.. hoppas vi får sluta tidigare idag så jag får fara hem någon gång, vill bara hem och sova och se på oth :]

Okay here we go

Har kanske inte något intressant att skriva men bara så man håller bloggen vid liv ;)
Var tvungen att kriga mig upp halv 7 igår för att jobba sen for jag och mamma till solbacken där jag hittade en present till pappa som fyller 51 år på tisdag =)
Idag har jag inte gjort mycket alls, mest slappat och vilat upp mig inför skolan imorgon =)

It feels like I'm being pushed around like I'm a nobody

Förlåt för riktigt dålig uppdatering men nu när man är sjuk så finns det inte så mycket att uppdatera med..
Har då fått ögoninflammation nu.. inte intressant att veta.
Då jag har något intressant att komma med så skriver jag igen =)

I'd hoped you were gonna come and save me from this but now I'm gonna stop hoping

Vaknade i morse med världens ont i halsen, snuvig som fan och lite ont i magen så det blev att stanna hemma idag och hoppas på att jag mår bättre imorgon! Dagen kommer då bestå av att mest se på oth tror jag, den bästa tidsfördrivaren ;)

carrie it away

Då var det måndag igen och jag har en känsla av att jag börjar bli sjuk och det gillar jag inte.. har ont i halsen och är ganska så förkyld..
Idag på skolan så hade vi Historia då fick vi veta hur det gick på våra prov och det hade tydligen gått bra ;)
Sen hade vi samhälls då fick vi även veta hur det gick på vårat "hur sverige styrs''-prov och där hade jag tydligen fått MVG!!?!?! det är en chock för att vara jag! jag lyckas aldrig bra på prov! så nu har jag varit glad i stort sett hela dan! =D
Så nu blir det att duscha sen se oth! =D

not now, not ever

Går kvällen blev ändå riktigt lyckad, hämtade Emelie uppe vid ladan vid 12 då hon hade varit i timrå och sett hockey (som ni säkert alla vet vann AIK med 2-6) sen blev det att köra hemåt =) bilderna får förklara resten =D
Väldigt lyckad kväll tycker jag! =D

His the bad boy

Fy fan va jobbigt det var att stiga upp 07:20 imorse för att skjutsa Emelie och Malin till ladan där dom åker med bussen till Timrå.. Men efter det så fick jag äntligen fara hem och sova och då vaknade jag för en halvtimme sen, grymt skönt måste jag säga! =D så nu blir det att sätta sig och se oth =D

I'm happy for who I am so don't try to chance me

Har nu kommit hem från APU:n det har varit rätt så segt nu på inter sport, har inte haft så mycket att göra, har mest gått runt och städat osv =) så nu sitter jag hemma och ska strax sätta igång med storstädningen, sen kommer kanske Lina, Sandra och Stina hit, om det blev att vi skulle vara här, det vet jag inte än men det blir nog hur bra som helst! =D
Måste börja städa nu ifall jag ska hinna! =D

You made me happy when no one else did

Igår var vi ju som sagt i klutmark och åkte, det var faktiskt riktigt kul, det blev också en liten catfight mellan myy och felle ;) de var lite kul =)
Idag så har man APU igen så börjar kl 10, sen efter APU:n så ska man fara på hockey med min syster! =D

I will not live alone my hole life

Det vart en tidig morgon idag så är rätt så sliten men vi ser ändå bara film nu på förmiddan, på eftermiddan blir det att jobba med projektarbetet så mycket som möjligt så får vi se hur långt vi kommer idag =)
Ikväll blir det kanske att fara och åka i klutmark med felle, Nattha, Beckis och Sandra, har inte bestämt mig än (A) det blir nog kul tror jag ;)

I'm not gonna give in that easy

Första dan på skolan gick segt.. hade sovmorgon till kvart i 1 sen vart det att släpa sig till skolan där vi fick veta att Elin (våran mentor) ska sluta.. så vi får ronnie som mentor istället.. menmen det är bara ett halvår kvar så det är bara att bita i det sista nu för jag ska klara de! :O
Sen ikväll blir det nog att se på oth som vanligt och bara ta det lugnt ;)

It's going hard or not going at all


Grymt dålig kvalla!..

Har nu kommit hem från stan och då fick jag med mig hem två jättefina ögonskuggor som ni ser på bilden ovan! dom är från make up store och då kunde jag använda mitt presentkort som jag fick i julklapp ;)
Tog 2 bussen hem så nu väntar jag på att pappa ska komma hem så då får jag höra om jag får ta bilen ikväll för då blir det myskväll med Lina och Sandra! det tycker jag skulle bli en toppen avslutning på lovet! =D

We will make it

Vaknade för ungefär en halvtimme sen så nu ska man börja göra sig klar för att ta 11:40 bussen till stan för att leta lite sommarjobb, sen bli det at träffa upp lilla terriern och strosa runt på stan med henne ett tag, det var ett tag sen man såg henne så det blir toppen! =D
Haha vi är så söta! jag vet! ;)

Save me

Då var man tillbaka igen! har verkligen haft det toppen i malå! har bara åkt i backen, ätit massa gott och bara haft det hur skönt som helst! men nu är man tillbaka i skell igen så då får man se hur det slutar..
Är ledig imorgon också så det blir väl att dra sig till stan och leta lite sommarjobb, man ska vara ute i tid vettni ;) sen får vi väl se vart dagen slutar =) ikväll blir det då att bara ta det lugnt och se på film och njuta lite till! ;)

people always leave

Ikväll har jag varit på fotbollsmöte, det blir så att vi går upp i div 3! hoppas bara jag får vara med och spela till somarn (A) sen for jag och felle hem till mig och såg på lite hellcats vilket laggade lite men var ändå mysigt att bara få umgås lite med henne ;)
Direkt efter jobbet imorgon så åker jag till malå så kommer inte hem förrän på söndag så det här blir nog det sista inlägget ni får av mig, så ni får vänta till på söndag! då hoppas jag också på att det kommer lite bilder ;)
Hare bra så länge! =D
Laven

I'm feeling alone, even thow I have a lot of people around me

Idag vart det och en tidig uppstigning för att jag skulle jobba, mamma for till jobbet idag också så åkte med henne på morgonen, kunde även åka med henne hem, vi for på ica och handlade där det typ tog 100 år för henne att bli klar.. så kom vi oss äntligen hem, så sitter och ser på lite oth och har just duschat, rätt så mysigt i det här vädret tycker jag ;)
Ikväll blir det fotbolls möte med laget så får vi se vad det bestäms till, sen efter mötet blir det att ha lite tjockiskväll och se på film med felle! =D

You made me broke my heart in thousand pieces, even thow I didn't let you in

Igår var jag på stan med efterlängtade ebba och det blev lite att prata ikapp =)
Idag har jag jobbat till halv 10 sen blev det att stressa med att köra till mormo för att göra mig klar, sen in till stan igen för att hinna med 10:15 bussen som skulle ta mig, Lina och Sandra till Umeå för lite shopping, dock kom jag hem tomhänt.. hittade inte ett piss.. menmen, sparade pengar i alla fall (A) positivt?
Så nu väntar jag bara på nästa jobbardag..

I can be who ever I want to be

Ändrade planer! blir att fara ner till stan om tio min och träffa upp Ebba sen traska runt på stan en stund! kommer bli kanon! =D

I know what I'm doing.

Idag har man varit så duktig att man steg upp kl 6 för att fara och jobba kl 7-halv 10, det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde (A) ska även upp samma tid tills på torsdag sen får jag sova ut igen ;)
Idag vet jag inte vad som kommer hända, blir väl kanske att se på lite oth som vanligt och bara ta det lugnt ;)

Happy new year, happy new year

Igår var det ju nyårs afton och hade det verkligen jätte trevligt men trevligt folk, god middag =d tycker det blev ett bra slut på 2011 och en bra början på 2012! =D men tror fan jag aldrig mått sämre idag, har sprängande huvudvärk och illamående.. fick i mig lite för mycket igår kanske? (A)

RSS 2.0