I'm not as good as people think I am

Förlåt för en riktigt dålig uppdatering men har aldrig riktigt haft ork eller något intressant att skriva om.
Har mest jobbat och tränat, men kan gå igenom helgen iaf: Fredag så var jag bara hemma och hade det skönt och åt lite gott. På Lördag blev det att kliva upp kl 7 för att fara och jobba, sen kl 3 var det dags att tagga om för match! blev dock förlust med 3-5.. Sen på kvällen spenderade jag min tid med Frida och Nina, såg på film och hade det mysigt. Idag så blev det inte mycket till sömn heller, samling halv 10 för revanchmatch mot Arnäs! vinst med 6-5!! var så jäkla skönt att få vinna mot dom efter förlusten! tror alla var lika revanch sugna! vart lite nervöst i slutet men vi höll tätt =)
Har nu tagit en liten powernap i hopp om att få bort min huvudvärk, men icket.. så blir nog en tidig kväll ikväll sen upp för jobb igen imorgon..
 

I miss thoose times you said that you loved me

Dagen har bestått av jobb, sen sitta på mammas jobb en stund, blivit bjuden på mat, for sen till a-torp, träffade alla underbara! 
Ska strax börja med maten, sen blir det att tagga upp för träning, sen efter träningen ska jag fara och hälsa på min älskade och grymt saknade Lina som nu har kommit hem från sthlm! kommer bli grymt kul å få träffa henne!<3
 
<3!

It does'nt matter what you do, how much you hurt me, you'll never gonna see me cry

Jaa idag är dagen kommen då man är 19 år, bara ett år kvar innan man fyllt 20!!
Har strosat runt på stan en stund efter jobbet, kikat på partat efter en utklädnad utan framgång.. Köpte tårta innan vi for hem så väntar nu på att mormor ska komma så blir det att tjocka sig lite med tårta! 
Hade inte mycket mer att berätta.
 
Snart kommer man kunna åka igen!

don't call me cracy until you know me

Har haft ganska dålig uppdatering som vanligt men, har i alla fal jobbat ganska mycket, tränat en massa osv.
Men helgen har då varit bra! var bara hemma i fredags, gick sen upp och ''jobba'' på lördagsmorgon, sen på kvällen var jag med Nina, Frida, Alecs och Jenny, hade hur kul som helst! åkte med Nina överallt i stan och förljde efter lite folk! Hade i alla fall hur kul som helst, väntade sen på att Emelie skulle hem från krogen, fick snurra runt i en halvtimme innan jag hittade henne -.- For sen hem och sov, sen blev det upp för att spela match där vi vann med hela 7-1! Vi spelade riktigt bra, lite innabendygodis som Avander sa (A)
Har jobbat både igår och idag, har sen idag varit och lämnat bilen hos tobbe för att få hjälp med däcken, men hade inte den rätta hysslan så det blev att fara hem och hitta den så man kan få det fixat (A)
 
Har även börjat snöa idag, känns väl ändå lite både och (A)

Where were you when I needed you the most?

Veckan har gått hur fort som helst! har jobbat hela veckan och kommer få jobba enda fram till 21 november så det kommer rulla in lite pengar i alla fall! ;)
Har just kommit hem från träning och känner mig rätt så sliten då man har legat i med träning nu ett tag då man är lite ovan att träna så mycket (A)
I helgen är planerna än oplanerade men kommer i alla fall upp och jobba en stund på lördag morgon så får se vad helgen har att bjuda på (A)
 

I've never really felt like this before

Helgen har varit kanon! I fredags så var jag ute på krogen med Ebba! vilket var hur kul som helst, träffade lite nytt folk och även dom som man kände, vi kom hem vid halv 4 då vi gick ut på en promenad en snabbis sen gick vi och la oss =)
I lördags så for vi på stan en sväng innan jag fick hämtning av mamma, sen på kvällen bar det av mot Bureå för att ha filmkväll med Nina, Rasmus och Frida, självklart så ska dom sätta igång skräckisar.. såg inte så mycket, satt mest gömd bakom en kudde men de var kul ändå! körde sen hem vid 2 tiden =)
Idag har jag inte gjort något överhuvudtaget, har bara suttit och sett lite film och nu väntar jag på att maten ska bli klar! 
 
Jag och Ange under studentveckan!

I'm stuck in a life I did'nt want to live

Har inte fått något jobb överhuvudtaget i veckan.. känner att pengarna inte rullar in som dom ska längre..
Så har bara suttit hemma idag, har inte orkat slösa pengar på buss då busskortet är borta.. Men for på träning ikväll i alla fall, där det inte heller gick så vidare bra för min del, men alla har dåliga dagar, och sen som ett litet plus i kanten så då jag kom ut och skulle starta bilen så vägrar biljäveln starta! då har batteriet dött av någon anledning! Så panikringer Nina och hon kommer och hjälper mig att starta bilen, vet inte vad jag hade gjort annars, suttit där och frysit arslet av mig! (A)
Sen då jag kom hem tyckte jag att jag var värd en kladdkaka och den vart då någorlunda bra i alla fall. 
Verkligen en superbra dag! -.-
 

I will fight my way back!

Lite dålig uppdatering här men.. Har faktiskt inte hänt så mycket annat än jobb och träning =)
Men i lördags var jag fyllechaffis, skulle hämta Emelie från krogen vid 2 (trodde jag) fick inte hämta henne förrän vid 3.. Men körde i alla fall runt lite överallt och hade de ändå rätt så kul ändå! =D 
Söndags så for vi (laget) till Gimonäs för att spela första borta matchen, i första så spelade vi ändå bra, då ledde vi med 2-0, men sen i andra och tredje så tappade vi allt! slutade med att vi förlorade med 4-3.. Var en väldigt bitter förlust, som vi egentligen skulle ha vunnit kan man tycka men.. Bara å ta nya tag till nästa match!
Idag trodde jag att jag skulle få fara och jobba men magen satte stopp för de.. mådde lite illa då jag kom hem igår men trodde de skulle gå över till idag men vilket visade sig bara blev värre.. Men mår lite bättre nu så vi får se hur det blir senare =)
 

RSS 2.0